Producten van Witlof for Kids

Witlof for Kids

Wij moeten plaats maken voor andere mooie merken die er aan komen! Wij moeten daarom keuzes maken hoe lastig dit ook is! Daarom gaan wij afscheid nemen van Witlof for Kids! Shop nu de allerlaatste items met 30% korting op=op

Jolanda en Milou, zelf allebei moeder, zijn in 2015 Witlof for kids gestart. Witlof for Kids ontwerpt producten die het leven net wat makkelijker, maar ook een beetje sprankelender maken.

Witlof for Kids heeft het unieke Tuck-Inn® systeem bedacht. Super handig!

De producten van Witlof for Kids hebben aan één kant, het voeteneinde,  elastiek in de hoeken ( Tuck-Inn® systeem ) waardoor het zonder plooien strak om een matrasje past. Hierdoor maak je een babybedje snel en eenvoudig op en het belangrijkste is dat door dit unieke systeem zelfs onrustige slapertjes het dekentje / lakentje niet los kunnen trappen!

De huid van kinderen is nog kwetsbaar omdat deze nog niet helemaal ontwikkeld is. Om hun gevoelige huid te beschermen tegen allergieën en irritaties, maakt Witlof for Kids uitsluitend gebruik van OEKO-TEX 100 gecertificeerde materialen (vrij van schadelijke stoffen die een risico vormen voor de gezondheid van kinderen). Daarbij streeft Witlof for Kids met de productie en verpakkingen naar een minimale belasting voor het milieu.