Producten van Willing Barkis

Filters instellen

Filter op categorie

Filter op prijs

 

Willing Barkis bij Jut & Juul Lifestyle for Kids

Wij zijn echt hopeloos verliefd op dit prachtige merk uit Londen! Wij hebben er lang op moeten wachten maar het is zover. Wij mochten een kleine bestelling plaatsen. Niet te veel tegelijk want alles wordt met de hand gemaakt. 

Willing Barkis is een klein ambachtelijk familiebedrijf

Willing Barkis is een klein familiebedrijf, opgericht door Suzy Franklin. Suzy Franklin studeerde Mode en Textiel aan de Saint Martin's School of Art in Londen en heeft vele jaren ervaring in de textiel- en mode-industrie.  Suzy Franklin heeft in Hong Kong, Ierland en Londen gewerkt, waaronder maatwerk in Savile Row.

De collectie van Willing Barkis is handgemaakt en dit wordt met heel veel liefde gedaan in Noord-Ierland, Engeland en Schotland. Het zijn allemaal unieke items. De schattige, zachte konijntjes veroveren het hart van jong en oud.

 

De knuffels van Willing Barkis bevatten geen vervelende chemicaliën

De knuffels van Willing Barkis zijn allemaal ethisch vervaardigd en bevatten geen vervelende chemicaliën. Natuurlijk is het  speelgoed CE-gemarkeerd. De biologische babylijn van Willing Barkis  is vriendelijk voor de baby en vriendelijk voor onze planeet.

 

Willing Barkis gebruikt de mooiste natuurlijk stoffen en garens

Willing Barkis gebruikt natuurlijke garens en stoffen en heeft een passie voor echt Iers linnen. De bijzondere ontwerpen zijn allemaal vervaardigd van een hoge kwaliteit stof die gemaakt is om lang mee te gaan - perfect voor je kleintje om mee te spelen en door te geven.

 

Bij Jut & Juul Lifestyle for Kids kun je al het moois van Willing Barkis ook online aanschaffen

Wij hebben alles van Willing Barkis  in voorraad waardoor wij supersnel kunnen leveren. Bestel je op maandag t/m vrijdag voor 13.00 uur, dan wordt je bestelling nog dezelfde dag nog verstuurd, zodat je deze als het goed is de volgende werkdag al in huis hebt! Bestel je vrijdag na 13.00 uur of in het weekend dan wordt je bestelling direct maandag verstuurd.

Natuurlijk hebben wij de knuffels van Willing Barkis ook in voorraad in onze winkel aan de Nieuwe Rijn 58 in Leiden! Je bent van harte welkom!