Hartendief Wandlamp wonderlamp + muurstickers beer en sterren Ga Slapen, Maan!

Op voorraad € 141,00
incl. btw en gratis verzending
Op mijn geboortelijst
Betaal veilig met: Betaal veilig bij Jut & Juul
Gratis verzending binnen Nederland > € 45,-
14 dagen retourrecht

Heb je een vraag over dit product?Gebruik de chatfunctie rechts onderin of kom langs in onze winkel in Leiden voor meer informatie en vakkundig advies. Wij staan voor je klaar!

Model: Ga Slapen, Maan!

Productomschrijving

It is not possible to add other articles to this order. The articles from Hartendief come from a other adress.

Levertijd 2-5 werkdagen! Aangezien de lampen van Hartendief vanuit een ander adres verstuurd worden kunnen er geen andere artikelen dan van Hartendief aan deze bestelling worden toegevoegd. 

Deze lief glimlachende Wonder wandlamp “Ga Slapen, Maan!’ van Hartendief heeft een verborgen geheim. 

Wil je ook zo'n prachtige muur voor je babykamer / kinderkamer? Bestel dan hier de hele set bestaande uit wandlamp + muursticker grote beer en 2 x 30 sterren in wit en koperkleur

Zodra je de lamp aandoet in het donker, zie je hoe Beer, Vos en Hert samen omhoog kijken naar de flonkerende sterrennacht….zo ontelbaar veel!

Zie je de Kleine Uil in de boom, de konijntjes en het eekhoorntje? Kijk maar eens goed!

Wandlamp ‘Ga slapen Maan’ heeft een diameter van 45 centimeter en wordt geleverd met een wit snoer van 1.80cm lang met aan-uit schakelaar. Er gaat een spaarlamp in met kleine fitting, maximaal 30 watt.

Muursticker Grote Bruine Beer is geprint op hoogwaardig 'Easy Apply' muurfilm, met andere woorden, ze is makkelijk te plakken. Luchtbelletjes strijk je eenvoudig weg. Ook op een iets minder gladde muur hecht deze sticker uitstekend. De sticker is mat glanzend en diep van kleur. De sticker is 50 centimeter breed en 96 centimeter hoog.

Op een vel Sterrenstickers zitten in totaal 30 witte sterren in verschillende afmetingen. Van vijfpuntige sterren tot negenpuntige sterren. Met deze verzameling sterren muurstickers in allerlei soorten en maten tover je je muur om tot een sprookje. De stickerfolie is licht glanzend met parelmoer finish.

Op een vel Sterrenstickers zitten in totaal 30 koperkleurige sterren in verschillende afmetingen. Van vijfpuntige sterren tot negenpuntige sterren, met deze verzameling sterren in allerlei soorten en maten tover je je muur om tot een sprookje.

Ons advies is om de sticker Grote Beer van beneden naar boven op te plakken.
Let op: eenmaal geplakt is Grote Beer nog los te halen, maar meerdere keren verplaatsen gaat niet.
Meet van te voren dus goed uit waar je Grote Beer opplakt!