Producten van Uwe Kramer houten trekdieren

Filters instellen

Filter op prijs

Er zijn helaas geen producten gevonden

 

Houten trekdieren zgn wiebelenloopdieren van Uwe Kramer bij Jut & Juul Lifestyle for Kids!

Deze houten trekdieren zgn wiebelenloopdieren van Uwe Kramer worden handgemaakt in Duitsland.

Uwe is van oorsprong smid en moest een kraamcadeau voor zijn pasgeboren neefje bedenken. Hij had hier eigenlijk helemaal geen tijd voor dus moest hij inventief zijn. Hij besloot een restje hout te vullen met afval van zijn edelsmederij.

Het hout zaagde hij in de vorm van een gans, wielen eraan en het kraamcadeau was klaar. De reacties waren zo leuk dat hij besloot om het kraamcadeau uit te werken tot een mooi product. Nu maakt hij in zijn werkplaats verschillende dieren. Allemaal met een gewicht in het lijf en grote wielen met rubberen randen. Door dit extra gewicht en de grote wielen met rubberen rand kan dit geweldige trekdier ook mee naar buiten en blijft het ook rechtop op oneffen terrein. 

Waar je kindje gaat, deze geweldige trekdieren volgen hem / haar overal!. Hoe leuk is dat! 

Een ding! De trekdieren houden niet van regen! Mocht je toch in een bui terecht komen en ze worden nat, maak ze dan weer goed droog!

Prachtige houten trekdieren online kopen bij Jut & Juul Lifestyle for Kids

Jut & Juul Lifestyle for Kids heeft de Wiebelenloopdieren van Uwe Kramer in voorraad (tenzij anders vermeld), waardoor wij supersnel kunnen leveren. Maandag  t/m vrijdag voor 13.00 uur besteld wordt nog dezelfde dag verstuurd en heb je als het goed is de volgende dag in huis!

Bestellingen geplaatst vrijdag na 13.00 u en in het weekend, worden maandag direct verstuurd.

Natuurlijk hebben wij de loopdieren in de winkel aan de Nieuwe Rijn 58 dus kom gezellig langs!