Producten van Uitgeverij Oogappel

Filters instellen

Filter op categorie

Filter op prijs

Bijzondere, leerzame boeken van uitgeverij Oogappel bij Jut & Juul Lifestyle for Kids

Uitgeverij Oogappel heeft bijzonder leuke en leerzame boeken in de collectie en daar houden wij bij Jut & Juul Lifestyle for Kids natuurlijk erg van!

Wat denk je de te gekke serie van De Franse auteur en illustrator Hervé Tullet. Die mogen zeker niet ontbreken in de collectie. Hervé Tullet is vooral bekend om zijn interactieve, kleurrijke prentenboeken. De boeken van Herve Tullet zijn speels, interactief en geven veel (voorlees)plezier! Wij hebben bv de boeken Kleuren, Oh, een boek vol geluid en het boek speel je mee in de collectie.

Ook de boeken van illustrator Xavier Deneux mogen natuurlijk niet ontbreken in de collectie. Van illustrator Xavier Deneux hebben wij het Boek vol puntjes en het ABC in de collectie. Beide prachtig geïllustreerde en leerzame boeken.

Op zoek naar een bijzonder kraamcadeau?

De boeken van Uitgeverij Oogappel zorgen voor een onvergetelijke eerste boekenbeleving. Ze stimuleren de verbeelding van je kleintje en creëren een warme interactie tussen ouder en kind. Met de boeken van Uitgeverij Oogappel maak je van lezen een belevenis, telkens weer!  De boeken zijn stuyk voor stuk prachtige kraamcadeaus!

Boeken van Uitgeverij Oogappel online kopen

Jut & Juul Lifestyle for Kids heeft de boeken van Uitgeverij Oogappel op voorraad (tenzij anders vermeld). Hierdoor is het mogelijk om supersnel te leveren! Bestel je op maandag t/m vrijdag voor 13.00 uur, dan wordt je bestelling nog dezelfde dag nog verstuurd, zodat je deze als het goed is de volgende dag al in huis hebt!