Producten van Uitgeverij Clavis

Filters instellen

Filter op categorie

Filter op prijs

 

De toffe kinderboeken van uitgeverij Clavis bij Jut & Juul Lifestyle for Kids

Clavis is een Vlaamse uitgeverij van kinderboeken opgericht in 1981 door de familie Werck. Het is de grootste kinderboekenuitgever in het Nederlandse taalgebied Clavis geeft boeken uit van auteurs als Elly van der Linden, Esther Walraven, Eva Burgers, Guido van Genechten, Loes Riphagen, Quentin Blake en Ransom Riggs.

Bij uitgeverij Clavis staat de liefde voor kinderen en boeken centraal. Vaak geeft wat kleine jongens en meisjes spelen al aan wat zij in hun latere leven zullen doen en hoe zij hun rol in de wereld zullen invullen. Opvoeding is een van de hoekstenen van een betere wereld. Hoe vroeger attitudes verworven zijn, hoe steviger en hechter ze zijn.

De mooiste kinderboeken

Met kinderboeken kun je kinderen leren omgaan met hun emoties en angsten, hun fantasie stimuleren, hun inzicht geven in eigen doen en laten, hun de verhoudingen tussen mensen leren kennen, hun het verschil tussen goed en kwaad leren zien. Daarbij schept een boek en zijn spannende inhoud een band tussen ouder en kind.

Als we het gedrag van volwassenen verklaren door het geluk of ongeluk dat hun kinderjaren heeft getekend, zijn we verplicht ons uiterste best te doen om de kinderen van nu een droomrijke, stimulerende en veilige tijd te bezorgen. Boeken die dicht bij kinderen en hun emoties staan, zijn daar een perfect hulpmiddel bij.

De bedrijfsslogan van uitgeverij Clavis luidt: ‘wij maken kinderdromen waar’.

Een kinderboek van uitgeverij Clavis online kopen

Jut & Juul Lifestyle for Kids heeft alle kinderboeken op voorraad (tenzij anders vermeld). Hierdoor is het mogelijk om supersnel te leveren! Bestel je op maandag t/m vrijdag voor 13.00 uur, dan wordt je bestelling nog dezelfde dag nog verstuurd, zodat je deze als het goed is de volgende werkdag al in huis hebt!

Natuurlijk kun je alle boeken ook gewoon in het echt komen bekijken in onze winkel aan de Nieuwe Rijn 58 in Leiden! Vinden wij gezellig!