Producten van Ted & Tone

Filters instellen

Filter op categorie

Filter op prijs

Ted & Tone

 

Ted & Tone bij Jut & Juul Lifestyle for Kids

Ted & Tone is een geweldig hip lifestyle merk, opgericht door Esther Schuivens, geen onbekende in het vak. Esther is ook bekend van het merk Esthex.

De kaarten en posters van Ted & Tone zijn stijlvol en stuk voor stuk van een prachtige kwaliteit. Ted & Tone kenmerkt zich door subtiele kleuren als okergeel, bruin, zwart, wit, groen en grijze tinten. 

 

Ted & Tone wordt in Nederland geproduceerd van duurzame materialen

De collectie van Ted & Tone wordt in Nederland geproduceerd en er wordt gewerkt met duurzame materialen. Daar houden wij van Jut & Juul Lifestyle for Kids erg van vandaar dat wij dit merk eerst als Esthex en nu als Ted & Tone al zo lang in ons assortiment hebben!

De collectie van Ted & Tone bestaat uit prachtige wenskaarten, prints en posters. Alles wordt in Nederland gedrukt op Paperwise papier, gemaakt van landbouwafval waardoor er geen boom gekapt hoefde te worden.

 

Ted & Tone online kopen bij Jut & Juul Lifestyle for Kids

Jut & Juul Lifestyle for Kids heeft de wenskaarten en posters van Ted & Tone in voorraad (tenzij anders vermeld), waardoor wij supersnel kunnen leveren. Maandag  t/m vrijdag voor 13.00 uur besteld wordt nog dezelfde dag verstuurd! Bestellingen geplaatst vrijdag na 13.00 u en in het weekend, worden maandag direct verstuurd.

Natuurlijk hebben wij ook alles van Ted & Tone in de winkel aan de Nieuwe Rijn 58 dus kom gezellig langs!