Producten van Soxs wollen babysokjes

Filters instellen

Filter op categorie

Filter op prijs

 

Baby SOXS koop je bij Jut & Juul Lifestyle for Kids

Wollen babyslofjes met een persoonlijke boodschap. Te leuk kraamcadeau!

 

Sokken van wol van Nieuw-zeelandse schapen

Soxs zijn gemaakt van superzachte wol van Nieuw-Zeelandse schapen. SOXS kriebelen niet, zijn heerlijk warm, ademend, vocht opnemend en rekken uit waardoor ze jarenlang gedragen kunnen worden. Soxs worden natuurlijk en duurzaam geproduceerd met respect voor het dier.

Hoewel de wol afkomstig is uit Nieuw-Zeeland, wordt het materiaal in Europa tot sok verwerkt. De finishing touch, het traditioneel met de hand labelen van het eindproduct, gebeurt in Nederland zelf. Lekker vertrouwd en dicht bij huis.

Baby Soxs zijn in 1 maat verkrijgbaar: maat 19-28. De soxs zijn rekbaar waardoor je mkindje ze jaen kan dragen!

Antislip met persoonlijke boodschap

Wat de babyslofjes extra leuk maakt is dat je de antislip zelf kunt aanbrengen met een flesje vloeibare latex. Met een persoonlijke boodschap, naam of illustratie op de zool heeft je baby, peuter of kleuter straks zijn/haar eigen unieke sokjes. Niet alleen leuk, maar ook erg handig want de zelf gemaakte illustratie dient als antislip laag. Baby Soxs worden geleverd in een leuke doos met vloeipapier en een wenskaart, gemaakt door de bekende illustratrice Sanne Koekenbier.

Hippe wollen babysokken van Soxs online kopen bij Jut & Juul Lifestyle for Kids

Jut & Juul Lifestyle for Kids heeft de baby Soxs  in voorraad (tenzij anders vermeld), waardoor wij supersnel kunnen leveren. Maandag  t/m vrijdag voor 13.00 uur besteld wordt nog dezelfde dag verstuurd en heb je als het goed is de volgende dag in huis!

Bestellingen geplaatst vrijdag na 13.00 u en in het weekend, worden maandag direct verstuurd.

Natuurlijk hebben wij de baby Soxs in de winkel aan de Nieuwe Rijn 58 dus kom gezellig langs!