Producten van Senger Naturwelt

Filters instellen

Filter op categorie

Filter op prijs

Senger Naturwelt

 

Senger Naturwelt knuffels bij Jut & Juul Lifestyle for Kids

Senger Naturwelt is een biologisch speelgoedmerk, 30 jaar geleden opgericht door Sabine en Volker Senger.
Senger Naturwelt produceert voornamelijk knuffels met of zonder warmtepitten. Alle producten worden met de hand gemaakt in Duitsland. De Senger Naturwelt knuffels zijn niet zomaar knuffels. Ze zijn allemaal authentiek en met veel liefde gemaakt. Senger Naturwelt ziet graag dat kinderen een "Senger-vriendje" voor het leven vinden.

Senger Naturwelt knuffels worden duurzaam geproduceerd

Senger Naturwelt staat voor liefdevol handwerk, hoge kwaliteit van de gebruikte materialen en de afwerking, Duurzaam produceren is een van de diepgewortelde principes van Senger. Senger gebruikt voor de bijzondere knuffels alleen duurzaam geproduceerde natuurlijke materialen van de hoogste standaard.

Hoge kwaliteit Knuffels

De hoge kwaliteit van de knuffels en hun prachtige "tijdloosheid" zorgt er voor dat deze knuffels een leven lang meegaan. Een knuffel van Senger wordt echt een vriendje voor het leven! De ervaring leert dat een eerste knuffel een heel speciale plek houdt en niet te vervangen is!

Senger Naturwelt knuffels online kopen bij Jut & Juul Lifestyle for Kids

Jut & Juul Lifestyle for Kids heeft de knuffels van Senger Naturwelt  op voorraad (tenzij anders vermeld). Hierdoor is het mogelijk om supersnel te leveren! Bestel je op maandag t/m vrijdag voor 13.00 uur, dan wordt je bestelling nog dezelfde dag nog verstuurd, zodat je deze als het goed is de volgende dag al in huis hebt! Bestel je vrijdag na 13.00 uur of in het weekend dan wordt je bestelling direct maandag verstuurd.

Natuurlijk kun je de prachtige handgemaakte knuffels van Senger Naturwelt ook gewoon in het echt komen bekijken in onze winkel aan de Nieuwe Rijn 58 in Leiden! Je bent van harte welkom!