Producten van Paola Reina & Minikane

Filters instellen

Filter op categorie

Filter op prijs

 

Paola Reina poppen en Minikane poppenkleertjes bij Jut & Juul Lifestyle for Kids

De Paola Reina poppen komen uit Spanje en worden volledig met de hand gemaakt. 

De Gordi poppen van Paola Reina zijn met liefde gemaakt van de beste kwaliteit materialen uit Europa. De kwaliteit van de Paola Reina Gordi poppen is dan ook zeer goed te noemen. Er is nagedacht over elk detail, zoals de sprankelende ogen, fijne vingertjes en de prachtige wimpers.

De vinyl poppen van Paola Reina voelen zacht aan. En wat ook bijzonder is, is de geur. Elke pop heeft de welbekende vanille geur, wat een rustgevend gevoel geeft voor je kleintje.

Paola Reina maakt poppen die zich kunnen identificeren met elk kind, ongeacht het geslacht, ras of de cultuur. Het doel van dit Spaanse bedrijf is dan ook om de grenzen tussen de etnische groeperingen te doorbreken en daar kunnen wij ons helemaal in vinden. Op deze manier proberen wij ook ons steentje bij te dragen aan de onafhankelijke en onbevooroordeelde ontwikkeling van kinderen.

De Gordi poppen van Paola Reina zijn geschikt voor jonge kinderen en makkelijk schoon te maken met een vochtig doekje. Dit laatste is handig, want kinderen slepen hun eigen ‘kleintje’ natuurlijk overal mee naartoe!

 

Minikane voor de leukste poppenkleertjes

Minikane is een Frans merk dat bekend staat om zijn hoogwaardige kinderwagens. Ze ontwikkelden ook een breed scala aan mooie poppenkleding in prachtige kleuren en stoffen om je favoriete Paola Reina newborn pop aan te kleden. Wij hebben een aantal toffe kledingsetjes van Minikane in de collectie voor pop Gordi van Paola Reina. Echt te leuk allemaal!

 

Wil je ook zo'n prachtige pop van Paola Reina met een setje toffe poppenkleertjes van Minikane aanschaffen?

Jut & Juul Lifestyle for Kids heeft de poppen van Paola Reina en de poppenkleertjesvan Minikane op voorraad (tenzij anders vermeld). Hierdoor is het mogelijk om supersnel te leveren! Bestel je op maandag t/m vrijdag voor 13.00 uur, dan wordt je bestelling nog dezelfde dag nog verstuurd. Bestel je vrijdag na 13.00 uur of in  het weekend dan wordt je bestelling direct maandag verstuurd.

Natuurlijk kun je alles ook gewoon in het echt komen bekijken in onze winkel aan de Nieuwe Rijn 58 in Leiden!