Producten van Paola Reina & Minikane

Filters instellen

Filter op categorie

Filter op prijs

Paola Reina & Minikane

 

Paola Reina poppen en Minikane kleding bij Jut & Juul Lifestyle for Kids

Helaas heeft de levering van de Paola Reina poppen en de Minikane kleding enorme vertraging opgelopen. Wij wachten al weer een paar maanden op onze bestelling. Dit heeft te maken met het Covid-19 virus. Wij kunnen hier helaas niets aan veranderen. Excuus!

De Paola Reina poppen komen uit Spanje en zijn volledig met de hand gemaakt.  Ze zijn met liefde gemaakt van de beste kwaliteit materialen uit Europa. De kwaliteit van de Paola Reina poppen is dan ook zeer goed te noemen. Er is nagedacht over elk detail, zoals de sprankelende ogen, fijne vingers en prachtige wimpers.

De vinyl poppen voelen zacht aan. En wat ook bijzonder is, is de geur. Elke pop heeft de welbekende vanille geur. Paola Reina maakt poppen die zich kunnen identificeren met elk kind, ongeacht het geslacht, ras of de cultuur. Het doel van het Spaanse bedrijf is dan ook om de grenzen tussen de etnische groeperingen te doorbreken.

 

Minikane voor de leukste poppenkleding

Minikane is een Frans merk dat bekend staat om zijn hoogwaardige kinderwagens. Ze ontwikkelden ook een breed scala aan mooie poppenkleding in prachtige kleuren en stoffen om je favoriete Paola Reina-pasgeboren pop aan te kleden. Wij hebben een aantal toffe kledingsetjes van Minikane in de collectie voor pop Gordi Man Paola Reina. Echt te leuk allemaal!

 

Wil je ook zo'n prachtige pop van Paola Reina met een setje toffe poppenkleding van Minikane aanschaffen?

Jut & Juul Lifestyle for Kids heeft de poppen van Paola Reina en de poppenkleding van Minikane op voorraad (tenzij anders vermeld). Hierdoor is het mogelijk om supersnel te leveren! Bestel je op maandag t/m vrijdag voor 13.00 uur, dan wordt je bestelling nog dezelfde dag nog verstuurd, zodat je deze als het goed is de volgende dag al in huis hebt! Bestel je vrijdag na 13.00 uur of in  het weekend dan wordt je bestelling direct maandag verstuurd.

Natuurlijk kun je alles ook gewoon in het echt komen bekijken in onze winkel aan de Nieuwe Rijn 58 in Leiden!