Producten van OYOY Mini

Filters instellen

Filter op categorie

Filter op prijs

 

Deense Design merk Oyoy Mini bij Jut & Juul Lifestyle for Kids

OYOY is in 2012 opgericht door ontwerpster Lotte Fynboe. Lotte is afgestudeerd aan de Danish design school Teko, met als specialisatie interieur- en meubeldesign en dat zie je terug in haar fantastische kinderkameraccessoires!

De naam OYOY is geïnspireerd door de letters OY, die sinds 1929 op elke Deense vliegtuig prijken... De letters OY geven aan dat dit bedrijf een echt Deens bedrijf is!

 

Scandinavisch design met een vleugje Japan

De kinderkameraccessoires van OYOY Mini zijn helemaal volgens de laatste trend, hip en stylish. Eenvoudig maar prachtig Scandinavisch design met een vleugje Japanse invloeden.

De collectie van Oyoy Mini bestaat uit geweldige (knuffel) kussen, muziekdoosje, houten speelgoed, vloerkleden en nog veel meer moois!

Met de kinderkameraccessoires van OYOY Mini geef je elke kinderkamer een geheel eigen uitstraling!

 

Oyoy Mini online kopen bij Jut & Juul Lifestyle for Kids

Jut & Juul Lifestyle for Kids heeft een grote collectie Oyoy Mini op voorraad (tenzij anders vermeld). Hierdoor is het mogelijk om supersnel te leveren! Bestel je op maandag t/m vrijdag voor 13.00 uur dan wordt je bestelling dezelfde dag verstuurd. Bestel je vrijdag na 13.00 uur of in het weekend dan wordt je bestelling direct maandag verstuurd.

Natuurlijk kun je alles ook gewoon in het echt komen bekijken in onze winkel aan de Nieuwe Rijn 58 in Leiden! Je bent van harte welkom!