Producten van OMM Design

Filters instellen

Filter op categorie

Filter op prijs

OMM design, staat voor One More Mind design. Dit Zweedse bedrijf heeft een unieke collectie van producten ontworpen door designers over de hele wereld.

Het doel van OMM Design is om producten aan te bieden die huizen opfleuren waar dan ook in de wereld. OMM design is niet van plan een zeer groot bedrijf te worden, maar wil graag klein en persoonlijk blijven. Elk product is gemaakt met veel liefde en persoonlijke betrokkenheid. Ze doen waar ze van houden en stoppen deze passie in hun producten”, aldus Ami Wachtmeister, eigenaresse van OMM design.

Wij hebben van OMM design de wordbanner in zwart, goud, zilver en gekleurd in de collectie. Ook hebben wij de Norsu spaarpotten in de vorm van een olifant  in de collectie.

Deze prachtige retro spaarpotten in de vorm van een olifant (Norsu) werden tot de jaren 70 uitgegeven door de Union Bank nu Föreningsbanken om het sparen te stimuleren onder kinderen. Als zij een spaarrekening openden kregen ze deze spaarpot gratis

Nu worden deze spaarpotten weer geproduceerd. Ze worden vervaardigd in dezelfde fabriek in Finland en er wordt zelfs nog dezelfde mal gebruikt als toen. Hoe leuk is dat!

De spaarpotten zijn super tof, zijn groot dus er kan lekker veel in en is bovendien  echt een eyecatcher op de kinderkamer! Als dit geen sparen wordt!

Jut en Juul Lifestyle for Kids heeft alleen de grote Norsu spaarpotten in 5 mooie retro pastel kleuren in de collectie! Deze grote uitvoering vind je bijna nergens buiten Finland en Zweden, maar juist wel bij ons!