Producten van Olli Ella verschoonmanden

Filters instellen

Filter op categorie

Filter op prijs

 

Prachtige verschoonmanden van Olli Ella bij Jut & Juul Lifestyle for Kids

Olli Ella is opgericht in 2009 in Londen door de zussen Chloe en Olivia Brookman. Ontstaan vanuit de overtuiging dat ook al is iets ontworpen voor de kinderkamer, het niet zeker hoeft te misstaan elders in huis.

 

Alle producten van Olli Ella zijn ethisch en duurzaam ontworpen en geproduceerd.

Jut en Juul heeft momenteel de verschoonmand Reva en Bayou, de katoen inleg in 3 kleuren, (Sage, Mustard en Blush pink) en de te leuke reiskoffertjes Van Olli Ella in de kleuren roze, mint, mustard en roestbruin in de collectie. Wij gaan de prachtige collectie van Olli Ella zeker uitbreiden dus hou onze site maar in de gaten!

 

Dinkum Dolls en de Dinkum Dolls travel Togs van Olli Ella

Natuurlijk hebben wij ook de nieuwe Dinkum Dolls in de collectie en de te schattige koffertjes met een extra set kleding. 

Dinkum poppen zijn gemaakt van de zachtste, behaaglijkste katoen, waardoor ze niet alleen perfect zijn om mee te spelen, maar ook om mee te knuffelen en te gaan slapen. Ze hebben de mooiste  geborduurde details, van ogen en mond tot de kleine regenboog boven hun hart.

Elke pop heeft zijn eigen genderneutrale outfit, sokken, luier en schoenen.

Een deel van elke verkochte Dinkum-pop wordt gedoneerd aan Save The Children ter ondersteuning van wereldwijde onderwijsinitiatieven! Dat is natuurlijk ook super tof!

 

Bij Jut & Juul Lifestyle for Kids kun je de verschoonmand van Olli Ella ook online kopen!

Wij hebben de verschoonmanden in voorraad (tenzij anders vermeld) waardoor wij supersnel kunnen leveren. Bestel je op maandag t/m vrijdag voor 13.00 uur, dan wordt je bestelling nog dezelfde dag nog verstuurd, zodat je deze als het goed is de volgende werkdag al in huis hebt!

Bestel je vrijdag na 13.00 uur of in het weekend dan wordt je bestelling direct maandag verstuurd.

Natuurlijk hebben wij de verschoonmanden van Olli Ella ook in voorraad in onze winkel aan de Nieuwe Rijn 58 in Leiden!

Je bent van harte welkom!