Producten van Nanami

Filters instellen

Filter op categorie

Filter op prijs

Nanami

 

Nanami bij Jut & Juul Lifestyle for Kids

Het Nederlandse merk Nanami heeft een mooie baby- en lifestyletextiel collectie die is geïnspireerd op de natuur en de Inuit. Wat dat is? Dat is de naam waarmee de Eskimo’s van Groenland en Canada zichzelf aanduiden. De naam Nanami betekent de zeven zeeën. 

Nanami gebruikt alleen ecologische en natuurlijke materialen

Nanami maakt gebruik van ecologische en natuurlijke materialen. Zo zijn de dekbedden en dekens gemaakt van gerecycled denim en is er voor de badcapes en badjassen gekozen voor een heerlijk zachte badstof. Het kussen in de vorm van een ijsbeer is een voedingskussen. Het ijsbeertje wordt Nanook genoemd en is gemaakt van katoen. Dit is geen synthetisch materiaal en hierdoor zal je kindje niet gaan zweten. Bovendien is de hoes van Nanook de ijsbeer wasbaar. Lekker praktisch in gebruik dus! 

Voedingskussens en knuffelkussentjes van Nanami

Dit merk voor je kindje(s) mag je niet missen; Nanami. Een baby & lifestyle collectie vol met mooie producten. De collectie bestaat uit beddengoed, verzorgingsartikelen zoals: badcapes, badjasjes, maar ook heerlijke kussens, prachtige dekens en een voedingskussen in de vorm van een ijsbeer. Alles is met elkaar te combineren door de mooie en zachte kleuren en de items misstaan dus zeker niet in de baby of kinderkamer! Jut & Juul Lifestyle for Kids heeft nu alleen nog de voedingskussen en knuffelkussens in de collectie, maar dat wordt zeker uitgebreid. Houdt de website dus in de gaten!

Nanami online kopen bij Jut & Juul Lifestyle for Kids

Jut & Juul Lifestyle for Kids heeft de voedingskussen en knuffelkussentjes  op voorraad (tenzij anders vermeld). Hierdoor is het mogelijk om supersnel te leveren! Bestel je op maandag t/m vrijdag voor 13.00 uur, dan wordt je bestelling nog dezelfde dag nog verstuurd, zodat je deze als het goed is de volgende dag al in huis hebt!

Bestel je vrijdag na 13.00 uur of in het weekend dan wordt je bestelling direct maandag verstuurd.

Natuurlijk hebben wij de collectie van Nanami ook  in voorraad in onze winkel aan de Nieuwe Rijn 58 in Leiden!

Je bent van harte welkom!