Producten van Myomy My Paper Bag Baby

Myomy My Paper Bag Baby

MY PAPER BAG is er nu ook in een luiertas uitvoering!

Een zwerver in de tram met een papieren tas was de inspiratiebron voor ontwerper Ramón Middelkoop; "doordat de papieren tas lange tijd gebruikt was had de tas een grote meerwaarde en schoonheid gekregen", reden genoeg om deze uit te voeren in duurzaam en ecologisch gelooid leer. Deze designklasieker is inmiddels uitgegroeid tot een uitgebreide collectie.

De  MY PAPER BAG Baby is geïnspireerd op een van de bekendste tassen van MYOMY: MY PAPER BAG ontworpen door Ramon Middelkoop. "De tas is eenvoudig, functioneel en stoer, geschikt voor zowel vaders als moeders, ook als kinderen weer uit de luiers zijn". Hierdoor is de MY PAPER BAG Baby tas een uitstekende investering voor jonge en aanstaande ouders. Alle MY PAPER BAG tassen worden met de hand gemaakt van duurzaam gelooid leer in de fairtrade gecertificeerde werkplaats in India.

Deze stoere en zakelijke luiertas, is speciaal ontwikkeld voor mannen en vrouwen die werk met ouderschap combineren. De tas kan in een handomdraai van een luiertas naar een businesstas worden veranderd. Met de aanschaf van deze unieke luiertas steunt u het 'geboortebewijzen project' van Plan Nederland. Met een geboortebewijs heeft een kind in India een kans op een beter leven met toegang tot gezondheidszorg en een opleiding.