Producten van MiniKoioi speenknuffel

Filters instellen

Filter op prijs

Er zijn helaas geen producten gevonden

 

MiniKoioi Sleepbuddy bij Jut & Juul Lifestyle for Kids

Helaas is de Wubbanub speen al maanden niet leverbaar dus zijn wij op zoek gegaan naar een ander merk men dat hebben wij gevonden.

De fopspeen aan de Sleepbuddy lijkt op de tepel van een moeder. Het gebruik van deze speen zal er derhalve voor zorgen dat de baby de borst niet weigert indien het borstvoeding krijgt.

De Sleepbuddy is een te schattige speenknuffel! Tevens ook de leukste en veilige knuffelspeen voor jouw baby. Verkrijgbaar in 5 leuke modellen. Ook een erg leuk kraamcadeau!.

Met de Sleepbuddy hoef je nooit meer te zoeken naar de speen van je baby! De Sleepbuddy is een zachte knuffel en een speen in één. De speen blijft goed in het mondje zitten en de knuffel is zo ontworpen dat hij perfect op het borstje van je baby blijft liggen. Hierdoor raakt de baby zijn speentje niet snel kwijt. De speen zit aan de knuffel vast en kan niet losgemaakt worden!

Daarnaast zul je zien dat je baby al heel snel de Sleepbuddy vast kan pakken en het speentje zelf  terug kan duwen in de mond.

De Sleepbuddy kan, in een waszakje, gewoon in de wasmachine. Tevens kan de Sleepbuddy  in de stoomsterilisator. Daarna aan de waslijn te drogen. Het speentje bestaat uit één deel, waardoor er geen bacteriën in hoekjes en gaatjes achterblijven.

De sleep buddy is geschikt voor kindjes van 0 tot 18 maanden

Eigenschappen: * Helpt bij het voorkomen van de ontwikkeling van duimzuigen gewoonte * Het knuffeltje vergemakkelijkt de baby te slapen vanwege de kalmerende zachte textuur * Het knuffeltje voorkomt dat de fopspeen wegrollen en behoudt het binnen het bereik van de baby * Lichtgewicht constructie van de Sleep Buddy is geschikt voor pasgeborenen * Hygiënisch; volledig reinigbaar in wasmachine of stoomsterilisator en geen losse delen in speenelement * BPA, PVC, weekmakers en latex vrij * Getest en goedgekeurd voor EU-norm.

 

Minikoioi speenknuffel online kopen bij Jut & Juul Lifestyle for Kids

Jut & Juul Lifestyle for Kids heeft de Sleepbuddy van Minikoioi in voorraad (tenzij anders vermeld), waardoor wij supersnel kunnen leveren. Maandag  t/m vrijdag voor 13.00 uur besteld wordt nog dezelfde dag verstuurd en heb je als het goed is de volgende dag in huis!

Bestellingen geplaatst vrijdag na 13.00 u en in het weekend, worden maandag direct verstuurd.

Natuurlijk kun je ze in de winkel aan de Nieuwe Rijn 58 in het echt zien, dus kom gezellig langs!