Producten van Lodger

Lodger

Omdat er weer zoveel moois aan komt in het nieuwe jaar moeten wij keuzes maken en gaan wij afscheid nemen van Lodger! Shop de laatste items van Lodger nu met 40% korting.

Lodger kan alleen nog via de webshop worden besteld.Wegens ruimtegebrek hebben wij de artikelen  van Lodger niet meer in de winkel maar in onze opslag. Deze artikelen kunnen daarom vaak niet dezelfde dag verstuurd, maar doorgaans de volgende dag. Je kunt de artikelen ook afhalen in de winkel. Als je een bestelling plaatst in de webshop en betaald zullen wij zorgen dat je bestelling de volgende dag in de winkel voor je klaar ligt.

Lodger maakt het leven Easygoing!

Lodger is een Nederlands merk dat zich onderscheidt door comfort, eigenzinnige design, uitstekende kwaliteit en meerdere gebruiksmogelijkheden te bieden. Bij Lodger gaat het om het evenwicht tussen mooi, veilig en gebruiksgemak voor ouder en kind.

Met de slim ontworpen producten van Lodger, die ontwikkeld worden met het doel om jonge ouders en hun kinderen mobiliteit en flexibiliteit te bieden voor thuis én onderweg, wordt het leven een stuk makkelijker

Nieuw bij Lodger zijn de prachtige swaddles, slaapzakken, aankleedkussenhoezen, hoeslakens voor wieg en ledikant en speendoekjes / knuffeldoekjes van een bijzonder mooie kwaliteit 'hydrofiel' katoen!

Filters instellen

Filter op categorie

Filter op prijs