Producten van Klippan

Filters instellen

Filter op categorie

Filter op prijs

Klippan

 

Prachtige eco wollen dekens van Klippan bij Jut & Juul Lifestle for Kids

Prachtige wollen dekens voor wieg en ledikant van Klippan bij Jut en Juul Lifestyle for Kids

Klippan wollen en katoenen dekens ………. Hiermee kun je letterlijk ‘onder de wol kruipen’

Wollen dekens ouderwets....absoluut niet! De eco wollen dekens van het in 1879 opgerichte Zweedse familiebedrijf Klippan zijn echt trendy en bijzonder mooi!

Dit zijn van die dekens zoals je moeder of oma ze ook had. Vraag maar eens of zij nog dekens hebben van vroeger. Wij weten bijna zeker dat zij allemaal de echte wollen dekens bewaard hebben! Deze Klippan dekens ga jij ook weer bewaren! Klippan heeft ook prachtige dekens van chenille katoen in bijzonder mooie uitvoeringen!

Alle Klippan dekens hebben het Eco-keurmerk en zijn gemaakt van 100% eco wol. Wol is ademend en vochtregulerend, een veilige keuze voor het wiegje en ledikant!

 

Bij Jut & Juul Lifestyle for Kids kun je de prachtige wollen dekens van Klippan online aanschaffen

Jut & Juul Lifestyle for Kids heeft de wollen en katoenen dekens van Klippan in voorraad, zodat wij razendsnel kunnen leveren.

Bestel je op maandag t/m vrijdag voor 13.00 uur, dan wordt je bestelling nog dezelfde dag nog verstuurd, zodat je deze als het goed is de volgende werkdag al in huis hebt! Bestel je vrijdag na 13.00 uur of in het weekend dan wordt je bestelling direct maandag verstuurd.

Natuurlijk hebben wij de prachtige dekens van Klippan ook in onze winkel aan de Nieuwe Rijn 58 in Leiden!

Je bent van harte welkom!