Producten van Franck & Fischer

Filters instellen

Filter op categorie

Filter op prijs

Franck & Fischer

Franck & Fischer bij Jut & Juul Lifestyle for Kids

Franck & Fischer is een geweldig merk uit Denemarken dat o.a. knuffels, rammelaars, muziekdoosjes, beddengoed, rugzakken, speenkoorden, puzzels, activity speelgoed en nog veel meer moois produceert.

Functionaliteit, speelwaarde en veiligheid staan ​​centraal in de productontwikkeling van Franck & Fischer, net als het gebruik van natuurlijke materialen zoals hout en gecertificeerd biologisch katoen.

Franck & Fischer staat garant voor bijzonder mooi handgemaakt Deens design! Elk product is met zorg gemaakt met oog voor detail en staat garant voor uren speelplezier. Franck & Fischer combineert functionaliteit en speelplezier met een aantrekkelijk design. Deens Design op zijn best!

De  olifanten, aapjes, pinquins, dino’s en ijsberen zijn inmiddels al zeer bekend! En dan de rugzakjes die zijn ook zo geweldig!

Een groot gedeelte van de collectie is gemaakt van biologisch katoen en alles wordt fairtrade geproduceerd.

Franck en Fischer online kopen bij Jut & Juul Lifestyle for Kids

Jut & Juul Lifestyle for Kids heeft een grote collectie van Franck & Fischer op voorraad (tenzij anders vermeld). Hierdoor is het mogelijk om supersnel te leveren! Bestel je op maandag t/m vrijdag voor 13.00 uur, dan wordt je bestelling nog dezelfde dag nog verstuurd, zodat je deze als het goed is de volgende dag al in huis hebt! Bestellingen geplaatst in het weekend worden altijd direct op maandag verstuurd.