Producten van Bibelotte

Filters instellen

Filter op categorie

Filter op prijs

 

Bibelotte bij Jut & Juul Lifestyle for Kids

Bibelotte is een Nederlands label gespecialiseerd in kinderkamers. De collectie van Bibelote is helemaal gericht op de aankleding van de babykamer / kinderkamer. Vrolijke dekbedden van hoge kwaliteit, duurzaam behang en toffe muurstickers.  Bibelotte is fris en puur, lief, stoer en een tikkeltje eigenwijs.

Met Bibelotte maak je van de kamer van je kind, zijn of haar wereld. Want een kinderkamer is meer dan een ruimte om in te slapen, het is een plek waar hij of zij zich veilig voelt. 

Bibelotte kiest er bewust voor om de collectie in een klein aantal kinderwinkels te verkopen. Op deze manier wil Bibelotte de exclusiviteit van het merk behouden.

Bibelotte online kopen bij Jut & Juul Lifestyle for Kids

Jut & Juul Lifestyle for Kids  heeft alles in voorraad (tenzij anders vermeld), waardoor wij supersnel kunnen leveren. Maandag  t/m vrijdag voor 13.00 uur besteld wordt nog dezelfde dag verstuurd en heb je als het goed is de volgende dag in huis!

Bestellingen geplaatst vrijdag na 13.00 u en in het weekend, worden maandag direct verstuurd.

Natuurlijk hebben wij ook alles in de winkel aan de Nieuwe Rijn 58 dus wil je de collectie van Bibelotte in het echt komen bekijken, kom dan gezellig langs!