Producten van Maan Amsterdam

Filters instellen

Filter op prijs

Er zijn helaas geen producten gevonden

 

Eerstejaars boek en zwangerschapsboek van Maan Amsterdam bij Jut & Juul Lifestyle for Kids

Maan Amsterdam is in 2017 opgericht door Anoek en Marieke. Gloednieuw dus en nog volop in ontwikkeling! Het eerste producten van Maan Amsterdam zijn inmiddels uitgebracht en uiteraard in onze winkel en webshop verkrijgbaar.

Er is een zwangerschapsboek en een baby's eerste jaar boek in 2 uitvoeringen.

Een maan staat niet alleen symbool voor de vrouw en het moederschap, het is ook een samenvoegsel van de eerste letters van onze voornamen: Marieke en Anoek. Omdat zij op het moment van bedenken in Amsterdam waren, besloten ze dat Maan Amsterdam dé naam zou worden voor hun nieuwe merk.

De visie van Maan Amsterdam is dat de zwangerschaps- en babyproducten jou een wow-gevoel moeten geven. De zwangerschap en babytijd is bijzonder en gaat snel voorbij. Voel daarom de liefde en die roze wolk een beetje extra met een Maan Amsterdam product. 

Maan Amsterdam staat voor kwaliteit en uitstraling en zij willen dat de producten er uit springen, zowel qua materiaal, vormgeving en gebruik. Maan Amsterdam producten hebben daarom een rustig, lief design en zachte, tijdloze pastelkleuren waardoor ze veel mensen aanspreken en daarmee ideale cadeautjes zijn. 

Op zoek naar een eerstejaars of zwangerschaps invulboek?

Bij Jut & Juul Lifestyle for Kids kun je deze mooie invulboeken van Maan Amsterdam online kopen

Bestel je op maandag t/m vrijdag voor 13.00 uur, dan wordt je bestelling nog dezelfde dag nog verstuurd, zodat je deze als het goed is de volgende werkdag al in huis hebt!

Bestel je vrijdag na 13.00 uur of in het weekend dan wordt je bestelling direct maandag verstuurd.

Natuurlijk kun je de boeken ook gewoon in het echt komen bekijken in onze winkel aan de Nieuwe Rijn 58 in Leiden!

Je bent van harte welkom!