Bo and the BaboonKralenbaan naturel en zwart

Uitverkocht € 39,95
incl. btw en excl. verzendkosten
Helaas, dit product is (tijdelijk) uitverkocht

Heb je een vraag over dit product?Gebruik de chatfunctie rechts onderin of kom langs in onze winkel in Leiden voor meer informatie en vakkundig advies. Wij staan voor je klaar!

Model: naturel en zwart
Beschikbaarheid: Uitverkocht

Productomschrijving

Nieuw van Bo and the Baboon een prachtige houten kralenbaan!

Deze kralenbaan is super tof om mee te spelen! De kralenbaan is ook goed voor de ontwikkeling van de motoriek van jouw kleine aap. Tevens worden ruimtelijk inzicht en de fantasie erdoor geprikkeld. Want wat voor ons volwassene een kralenbaan is, is voor de kleine aapjes  een autowasstraat, een trein of een tunnel of wat ze ook maar bedenken.  Bovendien is de kralenbaan ook echt een eyecatcher in je interieur

Mooi duurzaam houten speelgoed
Typerend voor ons houten speelgoed is dat het aan het einde van de dag niet in een opbergbox hoeft te verdwijnen, maar het liefst staat te pronken op de salontafel of de televisiekast. Of je nu houdt van een scandinavische look of een meer moderne contemporary stijl, de kralenbaan heeft recht op een mooi plekje in huis.

Veilig spelen
Net als al ons speelgoed is ook de kralenbaan uitvoerig getest op veiligheid. De materialen zijn 100% veilig voor aapjes vanaf 12 maanden. De één is er natuurlijk eerder aan toe dan de ander. 

Kleuren: naturel hout + zwart
Materiaal: essenhout (FSC) en metaaldraad (gecoat)