Konges SløjdBijtspeeltje octupus Octopus grijs/blauw

Uitverkocht € 17,50
incl. btw en excl. verzendkosten
Helaas, dit product is (tijdelijk) uitverkocht

Heb je een vraag over dit product?Gebruik de chatfunctie rechts onderin of kom langs in onze winkel in Leiden voor meer informatie en vakkundig advies. Wij staan voor je klaar!

Model: Octopus grijs/blauw
Beschikbaarheid: Uitverkocht

Productomschrijving

Nieuw van Konges Slojd bijtspeeltje Octopus in een mooie grijs blauwe kleur

Heeft je baby last van doorkomende tandjes?

Konges Slojd heeft nu een hele toffe bijtring in de vorm van een Octopus De bijtring is gemaakt van 100% natuurlijk Hevea Rubber. Met verschillende texturen die de zintuigen van het kindje stimuleren. Dankzij het handige formaat is deze bijtring ideaal voor kleine kinderhandjes.

Materiaal: 100% natuurlijk Hevea rubber.

Wasvoorschrift: afnemen met water en  zeep

Konges Slojd

Konges Sløjd is een prachtig Deens merk en gevestigd in Kopenhagen. Konges Sløjd staat garant voor kwaliteit, functionaliteit en minimalisme. De producten van Konges Sløjd stralen luxe, eenvoud en kwaliteit uit. 

Konges Sløjd (Kongessloejd)  is in 2014 door Emilie Konge Breindal die ook zelf alle producten ontwerpt.

Bij Konges Sløjd  staan mens en milieu hoog in het vaandel! Alle producten van Konges Sløjd worden geproduceerd in fabrieken met goede werkomstandigheden! En in alle nieuwe producten wordt  gecertificeerd GOTS biologisch katoen gebruikt. Er wordt hard aan gewerkt om de hele collectie van GOTS gecertificeerd biologisch katoen te produceren.