PlayforeverRace auto Loretino Verona Zwart

Uitverkocht € 35,00
incl. btw en excl. verzendkosten
Helaas, dit product is (tijdelijk) uitverkocht

Heb je een vraag over dit product?Gebruik de chatfunctie rechts onderin of kom langs in onze winkel in Leiden voor meer informatie en vakkundig advies. Wij staan voor je klaar!

Model: Zwart
Beschikbaarheid: Uitverkocht

Productomschrijving

De nieuwe collectie van Playforever is echt zo tof!

Nieuw van Playforever de Loretino Verona racewagen in het zwart! Een stoere en speelse verkleinde versie van zijn grote broer de Bruno (de allereerste auto in de Playforever-collectie).

In helder rood met contrasterende witte rubberen banden, is Loretino Marino het levende bewijs dat maat niet alles is. Lichtgewicht en gemakkelijk vast te houden, maar toch gebouwd om lang mee te gaan, net als alle Playforever-producten is De Loretino prachtig ontworpen en gebouwd om een ​​leven lang mee te gaan.

Een klassieke erfgoedschat die kan worden doorgegeven en waarmee door  generaties lang kan worden gespeeld.

Net als alle Playforever raceauto’s is de Loretino Verona niet alleen prachtig ontworpen, maar ook gemaakt van de beste materialen om een ​​leven lang mee te gaan. Playforever maakt auto’s die je bewaard voor later!

Leeftijd: De Loretino Marino race auto is geschikt voor 1+. Dit betekent dat dit product op veiligheid is getest en wordt aanbevolen voor kinderen van 1 jaar en ouder.

Afmeting: 13,8 x 8,8 x 7 cm

Materialen: ABS-kunststof met hoogglans UV-coating. Handmatig gepolijst.