Jellycat knuffelsActivity Toy Cordy Olifant blauw

Uitverkocht € 34,00
incl. btw en excl. verzendkosten
Helaas, dit product is (tijdelijk) uitverkocht

Heb je een vraag over dit product?Gebruik de chatfunctie rechts onderin of kom langs in onze winkel in Leiden voor meer informatie en vakkundig advies. Wij staan voor je klaar!

Model: blauw
Beschikbaarheid: Uitverkocht

Productomschrijving

Cordy Roy Activity Toy Olifant

Cordy Roy Activity Toys bij Jut & Juul Lifestyle for Kids

Cordy Roy Elephant houdt gewoon van lekker stampen!

Deze blauwe Olifant heeft grappige donzige manchetten, een stevige krijtblauwe slurf en een grijze buik. Er hangt een stevige bijtring, een ratelende vogelvriend en een piepend bruin blad aan! Precies alles om je baby te vermaken.

Wat een geweldige buggy buddy!

Afmeting: H 28 x Br 9 cm

Materiaal: grof geribd corduroy

Wasvoorschriften: Jut & Juul Lifestyle for Kids adviseert om deze knuffel met de hand te wassen

Bijzonderheden/Veiligheid: de knuffels zijn getest en geslaagd voor de Europese veiligheidsnorm voor speelgoed EN71 deel 1,2 en 3 voor alle leeftijden

De knuffels is geschikt vanaf de geboorte

 

Jellycat

De supervrolijke knuffels van het merk Jellycat hebben wel een hele hoge aaibaarheidsfactor. Bij Jellycat hebben ze een passie voor design en dat zie je terug in de meest originele ontwerpen. De knuffels van Jellycat zijn hip, hebben een grappig uiterlijk en zijn altijd bovendien heerlijk zacht. Omdat de knuffels worden gemaakt voor baby’s en kleine kinderen heeft veiligheid de hoogste prioriteit.

Aan de productie en de materialen wordt daarom buitengewoon veel aandacht geschonken en alle knuffels voldoen aan de eisen en richtlijnen voor veilig baby- en kinderspeelgoed.
Maar ook op maatschappelijk vlak neemt Jellycat de nodige verantwoordelijkheid door bijvoorbeeld met alle productiepartijen afspraken te maken over verantwoorde arbeidsomstandigheden.