Kinderbehang

Filters instellen

Filter op merk

Filter op prijs

Kinderbehang

Grote collectie kinderbehang bij Jut & Juul Lifestyle for Kids

Jut en Juul heeft het kinderbehang van INKE, Ferm Living, Bibelotte, Groovy Magnets en Hartendief in de collectie. 

Prachtig achter een bedje, een commode/kast of om een saaie muur op te vrolijken. Maakt je babykamer / kinderkamer in een keer af! Met de grote behangcirkel van Hartendief wordt een kale muur gelijk helemaal leuk!

De INKE XL muurprints met een wereldkaart, geweldige Dino's, een stoere rakket, vissen, palmbomen en gave huisjes in prachtige kleuren. Het behang van INKE is in 3 maten te krijgen: br 200 x h 300 cm, br 300 x h 300 cm en br 400 x h 300 cm. Het behang wordt aangeleverd in respectievelijk 4, 6 of 80 stroken van 50 x 300 cm.

Wat denk je van het kinderbehang van Ferm Living? Bv half moon, harlequin, forest, native met pijlen en wigwam, het nieuwe confetti of seaside behang? Allemaal even leuk! 

Of het geweldige magnetische behang van Groovy Magnets? In het nieuwe jaar komt er nieuw magnisch schoolbord behang aan met wilde dieren die de kids keer op keer zelf kunnen inkleuren. Hoe leuk is dat!

Dan hebben wij ook het geweldige behang van Hartendief in 3 verschillende uitvoeringen. Regenwoud, Witte Woud en Dieren in het bos. Echt geweldig! Het behang van Hartendief is een cirkel van 190 doorsnede. Heel gedetailleerd met allerlei dieren zodat de kids altijd wel wat te zien hebben. 

Bibelotte heeft sinds kort een hele nieuwe collectie kinderbehang. Het Bibelotte behang wordt duurzaam geproduceerd en geprint op hoge kwaliteit vliesbehang. Het behang is sterk, kleurvast en vrij van schadelijke stoffen. De prints zijn tijdloos en geschikt voor alle leeftijden. Zo heb je lang plezier van het behang! 

Wij hebben de behangboeken van INKE, Groove Magnets, Bibelotte en Ferm Living in onze winkel aan de Nieuwe Rijn 58 in Leiden. 

Levertijd 1-2 weken

Behangrollen hebben een kleurbatchnummer (vermeld op het etiket). Wij leveren per bestelling altijd rollen van hetzelfde kleurbatchnummer. Tussen batches kunnen kleurverschillen optreden, zorg dus altijd dat je voldoende rollen bestelt om je behangklus in één keer af te maken. Bij nabestellingen kunnen we namelijk niet garanderen dat het batchnummer van jouw behang nog leverbaar is.

Vanwege de verschillen in kleurbatchnummers is het helaas niet mogelijk rollen behang te retourneren.