SebraKili bed ledikant / junior White wit incl. matras

Op voorraad € 975,00
incl. btw en gratis verzending
Op mijn geboortelijst
Betaal veilig met: Betaal veilig bij Jut & Juul
Gratis verzending binnen Nederland > € 45,-
14 dagen retourrecht

Heb je een vraag over dit product?Gebruik de chatfunctie rechts onderin of kom langs in onze winkel in Leiden voor meer informatie en vakkundig advies. Wij staan voor je klaar!

Model: White wit incl. matras
Merk: Sebra

Productomschrijving

Levertijd: 3-6 weken!

Kili bed ledikant / junior White incl. matras Classic twv 179,95 euro. Wordt alleen in Nederland gratis geleverd. Voor landen binnen Europa kunt u contact met ons opnemen over de mogelijkheden en verzendkosten

Het Kilibed van Sebra is vernieuwd en nu nog veel mooier! Prachtig strak design!

De belangrijkste wijzigingen zijn dat er geen plexiglas meer aan de zijkanten is gemonteerd, de bed bodem verstelbaar is en de onderkant nu een rechte lijn heeft. Kortom prachtig design!

Het Sebra Kili meegroeibed dat met je kind meegroeit vanaf de geboorte tot ongeveer 7 jaar. Het is een ledikant en juniorbed in één. Je kunt het gebruiken als ledikant en juniorbed Het is gemaakt van hout en beschikt over een mooi Deens ontwerp. Voorzien van spijlen, zodat de kleine ook in de kamer kan kijken. 

Het bed is eenvoudig uit te schuiven naar een juniorbed, met extra poten eronder voor de stevigheid. Je kind kan zelf uit het ledikant stappen als je het voorste rekje er uit haalt. 

Geschikt vanaf de geboorte tot circa 7 jaar.

Wij hebben de 4 kleurstalen in de winkel

Materiaal: Berkenhout

Afmeting ledikant: 
- Lengte: 110 cm
- Breedte: 70 cm
- Hoogte: 90,5 cm

Afmeting juniorbed:
- Lengte: 150 cm
- Breedte: 70 cm
- Hoogte: 90,5 cm

Sebra Matras: Dit matras is geschikt voor het meegroeibed Kili Juno van Sebra. Het matras bestaat uit twee delen. Voor in het ledikant gebruik je alleen het grote deel en in het juniorbed gebruik je beide delen. 

Afmetingen:
- Grote deel matras: 70 x 110 cm
- Kleine deel matras: 70 x 40 cm
- Matrassen bij elkaar: 70 x 150 cm

Materiaal:  Oeko-tex gecertificeerd katoen