Producten van KidWild Organics

Filters instellen

Filter op categorie

Filter op kledingmaat

Filter op prijs

KidWild Organics

 

KidWild Organics bij Jut & Juul Lifestyle for Kids

All the way from the Rocky Mountains! Wij zijn ontzetten blij met dit prachtige merk uit de US. En wat wat let leuke is.....

Wij zijn de eerste en tot nu toe de enige die dit prachtige merk in Nederland verkopen.

De zomercollectie 2020 is net binnen en die is weer leuk!!!

Organisch minimalisme

De collectie van KidWild Organics bestaat uit moderne en minimalistische basic essentials van ultrazachte stoffen in unisex-kleuren.

De KidWild collectie is 100% organisch en  ontworpen met eenvoud, duurzaamheid en comfort in gedachten. Tijdloze basics die kunnen worden doorgegeven van het ene kind aan het andere kind.

Kies voor 100% organisch katoen

KidWild Organics streeft naar het bieden van de hoogste niveaus van kwaliteit en comfort in alle producten. KidWild vind dat elk kind puur, wild en vrij moet kunnen leven. Vrij van schadelijke gifstoffen, kleurstoffen of pesticiden. KidWild-producten zijn gemaakt van biologische en milieuvriendelijke stoffen die van nature zacht, duurzaam en hypo-allergeen zijn.

Waarom kiezen voor biologisch?

De huid van een pasgeborene is uiterst delicaat en zeer gevoelig voor allergenen. Het is belangrijk om te zorgen voor een gezond begin met babyuitzet, nachtkleding en beddengoed dat ademend, hypo-allergeen en vrij van synthetische en chemische resten is.

Conventioneel versus biologisch katoen

Conventioneel katoen is een zeer chemisch intensief gewas. Het gebruikt bijna 25% van de insecticiden in de wereld en veel van de conventionele katoenzaden zijn genetisch gemodificeerd. Veel kinderallergieën worden veroorzaakt door het gebruik van chemisch behandelde producten en kunnen worden vermeden door het gebruik van organische, chemicaliënvrije kleding, beddengoed en nachtkleding.

De organische stoffen van KidWild Organics

De natuurlijke vezels zijn ongelooflijk zacht en comfortabel en zorgen voor ventilatie en temperatuurregeling, waardoor uw kind en de rest van het gezin beter slapen.

Wij hebben van de ribbed 'vintage essentials' de romper, het shirt en de legging in de collectie, van de basic organics de onesie en natuurlijk de prachtige kimono slaapzak voor babies van 0-3 maanden. Uiteraard allemaal in prachtige kleuren!

KidWild Organics online kopen bij Jut & Juul Lifestyle for Kids

Jut & Juul Lifestyle for Kids heeft het moois van KidWild Organics op voorraad (tenzij anders vermeld). Hierdoor is het mogelijk om supersnel te leveren! Bestel je op maandag t/m vrijdag voor 13.00 uur, dan wordt je bestelling nog dezelfde dag nog verstuurd, zodat je deze als het goed is de volgende dag al in huis hebt!

Bestel je vrijdag na 13.00 uur of in het weekend dan wordt je bestelling direct maandag verstuurd.