Producten van Karma Mama

Filters instellen

Filter op categorie

Filter op prijs

Karma Mama

 

Karma Mama bij Jut & Juul Lifestyle for Kids

Karma Mama, een bijzonder mooi merk baby- en mama verzorgingsproducten met een missie ………

Geïnspireerd door de kracht van Moeder natuur en haar meest bijzondere bronnen, bieden de producten van Karma Mama, baby’s, kinderen en mama’s de liefdevolle zorg waar ze recht op hebben.

Producten die verzachten, kalmeren en intens hydrateren. De pure en prachtige oliën, crèmes en balsems zijn het bewijs dat minder vaak juist meer betekent. Minder chemicaliën, minder schadelijke stoffen, minder dingen die wij en onze huid niet nodig hebben.

 

Karma Mama ...... Plantaardige en liefdevolle formules

Karma Mama vloeit voort uit het geloof dat planten het altijd zullen winnen van onnodige chemische stoffen. Onze producten hebben daarom niet alleen mooie en duurzame verpakking, het is de inhoud die het échte verschil maakt. Gemaakt met actieve plantaardige ingrediënten - zoals virgin kokosnoot olie, aloë vera, jojoba olie en shea butter. 

Producten die verzachten, kalmeren en intens hydrateren. De pure en prachtige oliën, crèmes en balsems zijn het bewijs dat minder vaak juist meer betekent. Minder chemicaliën, minder schadelijke stoffen, minder dingen die wij en onze huid niet nodig hebben.

 

Karma Mama Recyclebaar + 100% microplastic free

De  liefde voor de natuur heeft ervoor gezorgd dat Karma Mama producten heeft ontwikkeld die daar zo dicht mogelijk bij staan. Tussen de 98,5% en 100% natuurlijk, 100% vrij van chemicaliën, 100% micro-plastic free en uiteraard niet getest op dieren.

Karma Mama  produceert de artikelen alleen in micro batches zodat ze de versheid van alle ingrediënten kunnen garanderen. Karma Mama is, naast liefde voor de huid en natuur, ook ontstaan om een verschil te kunnen maken. Voor elk product dat je koopt, doneert Karma mama  €1 aan NGO Friends International een sociale organisatie die gemarginaliseerde vrouwen en kinderen ondersteunt in Thailand, Cambodia, Laos en Indonesië.

Karma Mama met liefde samengesteld in Nederland en met passie gemaakt in Thailand.

 

De fijne verzorgingsproducten van Karma Mama online kopen?

Jut & Juul Lifestyle for Kids heeft alle verzorgingsproducten van Karma Mama op voorraad (tenzij anders vermeld). Hierdoor is het mogelijk om supersnel te leveren! Bestel je op maandag t/m vrijdag voor 13.00 uur, dan wordt je bestelling nog dezelfde dag nog verstuurd, zodat je deze als het goed is de volgende dag al in huis hebt! Bestel je vrijdag na 13.00 uur of in het weekend dan wordt je bestelling direct maandag verstuurd.

Natuurlijk kun je de verzorgingsproducten ook in het echt komen bekijken in onze winkel aan de Nieuwe Rijn 58 in Leiden! Vinden wij heel gezellig!