Producten van Hvid

Filters instellen

Filter op prijs

Er zijn helaas geen producten gevonden

 

Het toffe merk Hvid bij Jut & Juul Lifestyle for Kids

Dompel jezelf onder in de warme luxe van de prachtige zachte breisels van Hvid

Hvid is opgericht door Caroline Camerlynck. Creëren van ontwerpen die gevoelig en tijdloos zijn, heeft Camerlynck's zoektocht naar warmte en zachtheid de ontwerper ertoe gebracht om deze delicate textiel te creëren, die je op zoveel manieren troosten. Voordat haar gebreide goederen naar je huis afreizen, controleert ze elk detail. 

De collectie van Hivd bestaat uit hele toffe mutsjes, slofjes, speendoekjes, knuffeldoekjes en prachtige wiegdekens. Allemaal gebreid van de mooiste merinowol..

Hvid duurzaam en van hoge kwaliteit

Net als jij geeft Hvid om de kleine dingen in het leven en willen zij alleen wat het beste is voor onze geliefden en de natuur. Hvid streeft er naar duurzaam textiel van hoge kwaliteit te creëren, uitsluitend gemaakt van natuurlijke vezels. Daarom wordt  al uw kostbare Hvid-textiel in België gemaakt door ambachtslieden die er trots op zijn iets moois en duurzaams te maken.

Het doel van Hvid is om op ethische wijze kwaliteitsproducten te maken. Puur en vriendelijk.

Hvid  gebruikt 100% merinowol omdat het troostrijk is en een leven lang meegaat. Misschien wil je zelfs je geliefde deken doorgeven, wanneer je dochter het huis verlaat of wanneer een speciale vriend naar het buitenland verhuist. Na een tijdje wordt je Hvid-favoriet gekleurd met herinneringen.

Wanneer de Deense spreekt van 'hvid', spreken ze van de puurste kleur van allemaal: wit. Een kleur zo fris als sneeuw en zacht als melk. Elk ontwerp is eerst in zuiver wit gemaakt. Door dit te doen, is Hvid  in staat om de fijnste subtiliteiten in het patroon te creëren en het perfecte gewicht te vinden. Het uitgebalanceerde resultaat ziet er zo elegant uit en voelt zo hartverwarmend dat je het voor altijd dichtbij wil houden.

Hivd online kopen bij Jut & Juul Lifestyle for Kids

Jut & Juul Lifestyle for Kids heeft de collectie van Hvid op voorraad (tenzij anders vermeld). Hierdoor is het mogelijk om supersnel te leveren! Bestel je op maandag t/m vrijdag voor 13.00 uur, dan wordt je bestelling nog dezelfde dag nog verstuurd, zodat je deze als het goed is de volgende dag al in huis hebt! Bestel je vrijdag na 13.00 uur of in  het weekend dan wordt je bestelling direct maandag verstuurd.

Natuurlijk kun je alles ook gewoon in het echt komen bekijken in onze winkel aan de Nieuwe Rijn 58 in Leiden! Is een item in de webshop beschikbaar dan hebben wij het ook in de winkel.