Grimm's houten speelgoedHouten Regenboog large 12-delig primaire kleuren

Uitverkocht € 69,95
incl. btw en gratis verzending
Helaas, dit product is (tijdelijk) uitverkocht

Heb je een vraag over dit product?Gebruik de chatfunctie rechts onderin of kom langs in onze winkel in Leiden voor meer informatie en vakkundig advies. Wij staan voor je klaar!

Model: primaire kleuren
Beschikbaarheid: Uitverkocht

Productomschrijving

Prachtige 12 delige houten regenboog / tunnel van Grimms in primaire kleuren. De klassieker van Grimm’s!

Een houten stapeltoren in de vorm van en in de vrolijke kleuren van de regenboog van het Duitse merk Grimm's, bestaande uit 12 bogen, die op en in elkaar passen. Met deze set kunnen kinderen hun creativiteit en fantasie de vrije loop laten!

De grote regenboogtoren is omkeerbaar waardoor allerlei torens mogelijk zijn. Een toren kan wel 55 cm hoog worden. Daarbij gaat het om het vinden van een nieuw evenwicht door de bewegelijkheid  van de bogen, maar er kan ook kan een tunnel van gebouwd worden voor een trein of auto’s, een racebaan, of een poppenbedje . De mogelijkheden zijn eindeloos. Deze regenboog zal altijd een onderdeel  zijn van fantasierijk bouwen en spelen. Bovendien is de regenboog ook erg mooi als decoratie op de kinderkamer. 

De bogen zijn gemaakt van lindehout en gekleurd met non-toxic beits op waterbasis. Hierdoor blijft de structuur van het hout voelbaar, blijft het 'ademen' en voelt het prettig en zacht aan.

Afmeting: 36 x 17 x 7 cm

Leeftijd: vanaf 2/3 jaar