Producten van Global Affairs

Filters instellen

Filter op categorie

Filter op prijs

 

Global Affairs

Het Nederlandse fair trade merk Global Affairs is ruim 18 jaar geleden opgericht door Annette Klein Bog. Samen met een klein team wordt vanuit hartje Amsterdam gewerkt aan mooie collecties die volledig door een eigen styliste ontworpen worden en in eigen beheer in productie worden genomen.

 

Fair Trade daar houden wij bij Jut & Juul Lifestyle for Kids van

De productie vindt plaats in China en Peru. Global Affairs werkt samen met kleinschalige bedrijven en werkt volgens het “fair trade” principe. Met de meeste leveranciers wordt al meer dan 10 jaar samengewerkt en de werknemers verdienen een eerlijk loon en werken in goede arbeidsomstandigheden. Meerdere malen per jaar reist Annette Klein Bog af naar het Verre Oosten om de werkplaatsen te bezoeken en nieuwe producten verder uit te ontwikkelen.

 

Hoogste veiligheidseisen

Alle producten van Global Affairs voldoen aan de hoogste veiligheidseisen voor kinderen onder de 3 jaar. Elk product wordt uitvoerig getest en pas nadat een artikel is goedgekeurd wordt het in de collectie opgenomen. Je kunt er dus zeker van zijn dat al het speelgoed van Global Affairs veilig is voor je baby.

 

Global Affairs online kopen bij Jut & Juul Lifestyle for Kids

Jut & Juul Lifestyle for Kids heeft de collectie van Global Affairs op voorraad (tenzij anders vermeld). Hierdoor is het mogelijk om supersnel te leveren! Bestel je op maandag t/m vrijdag voor 13.00 uur, dan wordt je bestelling nog dezelfde dag verstuurd, zodat je deze als het goed is de volgende dag al in huis hebt! Bestel je vrijdag na 13.00 uur of in het weekend dan wordt je bestelling direct maandag verstuurd.

Natuurlijk hebben wij ook alles van Global Affairs in onze winkel in leiden! Kom gerust even langs om dit moois in het echt te bekijken! Je bent van harte welkom!