Producten van Foxrider vintage driewieler

Filters instellen

Filter op categorie

Filter op prijs

 

Koop bij Jut & Juul Lifestyle for Kids de Foxrider driewieler!

Een driewieler bezorgt kinderen sinds eeuwen al veel rijplezier. Een driewieler van goede kwaliteit, overleeft meerdere generaties en wordt als familiestuk doorgegeven. Hij valt op door zijn eenvoud en degelijkheid. Zeker deze vintage Foxrider driewieler! De Foxrider wordt gemaakt in Belgie en is geschikt voor kinderen van 2 tot 6 jaar.


1957 Ontstaan van de foxrider

In 1957 wil Adiel Devos aan het plezier van zo’n familiestuk bijdragen door een eerste versie van een eigen driewieler te ontwerpen. De Foxrider wordt zo geboren en maakt deel uit van de Metafox Group waar buisverwerking centraal staat.


1971 Kinderzitjes

In 1971, start Frans Devos met het vervaardigen van allerhande toebehoren voor de fiets met vooral de fabricatie van kinderzitjes. Stilletjes aan verdwijnen de fabrikanten van driewielers aangezien de markt steeds meer overspoeld wordt door geïmporteerde en uit kunstof gemaakte driewielers.


1975 Restyling van de Foxrider

Het is in 1975, dat Frans beslist om de originele driewieler zo getrouw mogelijk te produceren. Zijn vader, Adiel, herontwerpt de eerste versie van de Foxrider. De Foxrider ontstaat en schittert in al zijn eenvoud. Het strakke design en de verschillende leuke kleuren, zorgen ervoor dat de kinderen met een kwalitatieve en authentieke driewieler kunnen ravotten.


HEDEN

De foxrider brengt oude nostalgie terug naar het heden en staat garant voor kwaliteit en plezier. 

 

Wil je ook zo'n toffe Foxrider driewieler aanschaffen?

Bij Jut & Juul Lifestyle for Kids kun je de prachtige Foxrider driewieler online kopen. Wij hebben de foxrider in voorraad (tenzij anders vermeld)

Bestel je op maandag t/m vrijdag voor 13.00 uur, dan wordt je bestelling nog dezelfde dag nog verstuurd, zodat je deze als het goed is de volgende werkdag al in huis hebt!

Bestel je vrijdag na 13.00 uur of in het weekend dan wordt je bestelling direct maandag verstuurd.

Natuurlijk hebben wij de Foxrider ook in onze winkel aan de Nieuwe Rijn 58 in Leiden! Dus als je de Foxrider in het echt wil komen bekijken ben je van harte welkom!