Producten van Flow Amsterdam

Filters instellen

Filter op categorie

Filter op prijs

Flow Amsterdam

 

Flow Amsterdam bij Jut & Juul Lifestyle for Kids

Flow Amsterdam ontwerpt en produceert hippe en vrolijke producten van de babykamer / kinderkamer waaronder de gave (nacht) lamp Moby de walvis! Prachtige vormgeving en heel stylish!

Door het lampje aan te raken of te schudden kunnen verschillende kleuren worden ingesteld. Na 15 minuten gaat het lampje vanzelf uit. Dit  flow nachtlampje maakt gebruik van LED techniek waardoor hij energie zuinig is. 

De lamp wordt niet warm en kan veilig door kinderen worden gebruikt. Het lampje is gemaakt van eco-, en kindvriendelijk BPA-, en loodvrij vinyl

Moby de Walvis hebben wij in 4 maten: XS 7,5 cm, S 15 cm en M 30 cm en de supergrote Moby van 68 cm. Hier kunnen kleine kindjes ook op zitten! De grote Moby wordt geleverd met stekker en voetschakelaar!

 

Baby Comforters  …….. for a safe sleep at night

Ook hebben wij nu een hartslagknuffel in de vorm van een walvis en een vos in de collectie.

Een baby comforter helpt je kindje rustig in slaap vallen. Een baby comforter knuffel heeft verschillende geluidjes, waaronder de hartslag van mama. Je kunt ook kiezen voor een waterval- geluid of 2 andere rustgevende muziekjes. De baby comforter knuffels zullen na een in te stellen tijd uitgaan en weer geluid gaan maken als je kleintje begint te huilen. 

 

Flow Amsterdam kopen bij Jut & Juul Lifestyle for Kids

Jut & Juul Lifestyle for Kids heeft alles in voorraad (tenzij anders vermeld), waardoor wij supersnel kunnen leveren. Maandag  t/m vrijdag voor 13.00 uur besteld wordt nog dezelfde dag verstuurd en heb je als het goed is de volgende dag in huis! Bestellingen geplaatst vrijdag na 13.00 u en in het weekend, worden maandag direct verstuurd.

Natuurlijk hebben wij ook alles in de winkel aan de Nieuwe Rijn 58 dus wil je de lampjes in het echt komen bekijken, kom dan gezellig langs!