Producten van Ferm Living

Filters instellen

Filter op categorie

Filter op prijs

Ferm Living

 

Ferm Living! Een prachtig merk dat Jut & Juul Lifestyle for Kids al lang in de collectie heeft.

Ferm Living is een Deens bedrijf dat prachtige interieur items met een grafisch tintje ontwerpt. Ferm Living is in 2005 opgericht door Trine Andersen.

Prachtige kinderkameraccessoires van Ferm Living

Wij zijn helemaal fan van de collectie kinderkameraccessoires die onder de naam Ferm Living Kids wordt uitgebracht. De prachtige houten wandlampen van Ferm Living sieren al heel veel kinderkamers. De alom bekende lamp in de vorm van een Volkswagenbus of het lieve hertje zijn echt toppers! Er komen weer nieuwe lampen aan bv een koala en een olifant! Echt heel tof!

Het leuke van Ferm Living Kids is dat zij iedere keer weer nieuwe items uitbrengen. Zij hebben nu zelfs geweldige houten spellen en puzzels. Het memoriespel en de puzzel Safari zijn echt heel gaaf!

 

De collectie van Ferm Living kids online kopen bij Jut & Juul Lifestyle for Kids

Jut & Juul Lifestyle for Kids heeft de collectie van Ferm Living Kids  op voorraad (tenzij anders vermeld). Hierdoor is het mogelijk om supersnel te leveren! Bestel je op maandag t/m vrijdag voor 13.00 uur, dan wordt je bestelling nog dezelfde dag nog verstuurd, zodat je deze als het goed is de volgende dag al in huis hebt!

Bestellingen geplaatst op vrijdag na 13.00 u en in het weekend worden direct maandag verstuurd.

Natuurlijk hebben wij ook alles van Ferm Living in voorraad  in onze winkel aan de Nieuwe Rijn 58 in Leiden!

Je bent van harte welkom!