Producten van Fabels Out of Vintage

Filters instellen

Filter op categorie

Filter op prijs

Fabels Out of Vintage

 

Fabels out of Vintage bij Jut & Juul Lifestyle for Kids

Fabels zijn prachtige dierenkoppen, ontworpen en handgemaakt door Lauri Tjallinks.

Lauri is in 2012 afgestudeerd aan de Willem de Kooning Academie in Rotterdam en dat zie je terug in haar prachtige ontwerpen.

Fabels zijn unieke one of a kind stoffen dierenkoppen. Er worden er altijd maar een paar of zelfs maar 1 gemaakt van een bepaalde stof. Dit is natuurlijk afhankelijk van de grootte van de stof. Van 1 deken kun je meer dierenkoppen maken dan van 1 rokje bijvoorbeeld.

 

Fabels out of Vintage staat voor hergebruik en upcycling

Fabels, hebben ooit een ander leven gehad als trui, rok, broek of andere vintage stof. Zij hebben nu een tweede leven als (fabel)dier gekregen. Fabels vertellen een verhaal, het verhaal van hergebruik en upcycling. Fabels zijn stuk voor stuk handgemaakt. Ook de waslabels worden opnieuw gebruikt. Deze krijgen een versierende functie en laten zien van welk materiaal de Fabels gemaakt zijn! Het garen waarmee de Fabels aan elkaar gestikt zijn wordt gemaakt van gerecyclede PET-flessen. Alle materialen zijn uiteraard grondig gereinigd.

 

Fabels out of Vintage online kopen bij Jut & Juul Lifestyle for Kids

Jut & Juul Lifestyle for Kids heeft verschillende dierenkoppen van Fabels out of Vintage op voorraad (tenzij anders vermeld). Hierdoor is het mogelijk om supersnel te leveren! Bestel je op maandag t/m vrijdag voor 13.00 uur, dan wordt je bestelling nog dezelfde dag nog verstuurd! Bestel je vrijdag na 13.00 uur of in het weekend dan wordt je bestelling direct maandag verstuurd.

Natuurlijk kun je alle Fabeldieren ook gewoon in het echt komen bekijken in onze winkel aan de Nieuwe Rijn 58 in Leiden! Je bent van harte welkom!