Producten van Ekobo

Filters instellen

Filter op categorie

Filter op prijs

 

Ekobo bij Jut & Juul Lifestyle for Kids

EKOBO Bamboe servies voor kids! Duurzaam, robuust en tijdloos design

Jut & Juul Lifestyle for Kids verkoopt het bamboe eetservies van EKOBO al vanaf 2012. In die tijd een van de eerste merken met eetservies van bamboevezels. Duurzaam en dan ook nog eens heel stylish. Prachtig strak tijdloos ontwerp! Wij wachten nu met smart op de collectie met toffe nieuwe kleuren die in januari bij ons binnenkomt.

Het kinderservies van EKOBO is heel praktisch, want het is geschikt voor warme en koude gerechten en vloeistoffen. Vervaardigd van duurzaam en 'schoon' materiaal: bpa-vrij, vrij van ftalaten (weekmakers) en PVC.  Daar houden wij bij Jut & Juul Lidfestyle for Kids erg van dus ook dit merk is weer helemaal ‘Jut & Juul proof’

Bamboevezel, een sterk en duurzaam materiaal

Bamboevezel is sterk, maar als het valt en verkeerd terecht komt kan er een scheurtje ontstaan of een stukje af springen. Geschikt voor dagelijks gebruik. Dit eetservies kun je echt jaren gebruiken.

Wij krijgen de 4-delige sets binnen. Bestaande uit een bordje, beker, kom en lepel.

De sets worden geleverd in een mooie geschenkdoos, dus ook een prachtig kraamcadeau!

Ekobo online aanschaffen bij Jut & Juul Lifestyle for Kids

Jut & Juul Lifestyle for Kids heeft het bamboe kindersersies van EKOBO op voorraad (tenzij anders vermeld). Hierdoor is het mogelijk om supersnel te leveren! Bestel je op maandag t/m vrijdag voor 13.00 uur, dan wordt je bestelling nog dezelfde dag nog verstuurd, zodat je deze als het goed is de volgende dag al in huis hebt!

Bestel je vrijdag na 13.00 uur of in het weekend dan wordt je bestelling direct maandag verstuurd.

Natuurlijk kun je alles ook gewoon in het echt komen bekijken in onze winkel aan de Nieuwe Rijn 58 in Leiden!

Je bent van harte welkom!