Producten van Eatsleepdoodle

Filters instellen

Filter op categorie

Filter op prijs

 

Eatsleepdoodle bij Jut & Juul Lifestyle for Kids

“Kids AND grown-ups LOVE doodle products – they’re great for encouraging creativity, and for spending fun and creative family time together.”

Eatsleepdoodle Is het merk uit de Uk dat te gekke producten en cadeaus van katoen ontwerpt. Alle items, van kwalitatief mooi katoen, kan je eindeloos personaliseren met de meegeleverde “wash-out”-stiften. Kleur de placemats steeds opnieuw met de uitwasbare viltstiften!.

Klaar met kleuren? Wassen maar op 40 graden en je kan weer opnieuw beginnen. Oneindige creatieve mogelijkheden. keer op keer opnieuw.

Uit eten? Neem de placemat mee en laat de kids hun eigen placemat inkleuren. En alles kan telkens opnieuw. Klaar met kleuren? Wassen maar en je kan opnieuw beginnen. Maar ook zonder tekening zijn de items van eatsleepdoodle al mooi om te zien!

Elk eatsleepdoodle product zit in een mooie verpakking en is inclusief de speciale “wash-out” stiften.

Eatsleepdoodle online kopen bij Jut & Juul Lifestyle for Kids

Jut & Juul Lifestyle for Kids heeft alles in voorraad (tenzij anders vermeld), waardoor wij supersnel kunnen leveren. Maandag  t/m vrijdag voor 13.00 uur besteld wordt nog dezelfde dag verstuurd en heb je als het goed is de volgende dag in huis! Bestellingen geplaatst vrijdag na 13.00 u en in het weekend, worden maandag direct verstuurd.

Natuurlijk hebben wij ook alles in de winkel aan de Nieuwe Rijn 58 dus wil je de productens in het echt komen bekijken, kom dan gezellig langs!