Producten van Doing Goods

Filters instellen

Filter op prijs

Er zijn helaas geen producten gevonden

Doing Goods

 

Toffe vloerkleden van Doing Goods bij Jut & Juul Lifestyle for Kids

Doing Goods is in 2010 opgericht door Jan Swinkels en Aanyoung Yeh. Doing Goods is hét merk voor toffe vloerkleden voor de babykamer / kinderkamer. Het is een ware schatkamer voor eigenzinnig en verleidelijk ontwerp. Doing Goods is jong en avontuurlijk met een hart vol liefde en plezier.

De Tapis Amis-collectie is een eigen collectie tapijten van Doing Goods. Dit is een reeks eigenzinnige vloerkleden uit het dierenrijk waar je elke keer weer vrolijk van wordt. Begin de dag dus zacht en vrolijk en stap uit bed op een van deze kenmerkende handgemaakte tapijten.

Jut & Juul verkoopt de small uitvoering van de vloekleden. Deze zou je ook aan de muur kunnen hangen.

 

Fair Trade uit India

Doing Goods is een fair trade merk en werkt samen met een familiebedrijf in India. De vloerkleden worden in hun eigen atelier vervaardigd. Elk vloerkleed is het resultaat van traditionele technieken, geduld en liefde voor het ambachtelijke ambacht. De tapijten worden met de hand getuft voordat de katoenen achterkant wordt bevestigd. Hierna krijgen de vloerkleden hun laatste scheerbeurt en zijn ze klaar om de wereld over te gaan

Alle Tapis Amis-tapijten zijn exclusieve Doing Goods-ontwerpen en 100% wol. 

Vanwege het handgemaakte karakter van deze tapijten, kunnen er kleine verschillen zijn tov de getoonde foto. Dit mag je verwachten van een handgemaakt vloerkleed.

 

Ben je op zoek naar een vloerkleed voor de babykamer / kinderkamer

Jut & Juul Lifestyle for Kids heeft de handgemaakte vloerkleden van Doling Goods in voorraad (tenzij anders vermeld) waardoor wij supersnel kunnen leveren. Bestel je op maandag t/m vrijdag voor 13.00 uur, dan wordt je bestelling nog dezelfde dag nog verstuurd, zodat je deze als het goed is de volgende werkdag al in huis hebt!

Bestel je vrijdag na 13.00 uur of in het weekend dan wordt je bestelling direct maandag verstuurd.

Natuurlijk hebben wij de collectie van Doing Goods ook in voorraad in onze winkel aan de Nieuwe Rijn 58 in Leiden!

Je bent van harte welkom!