Producten van Clementine Kids

Filters instellen

Filter op categorie

Filter op prijs

Clementine Kids

 

Clementine Kids bij Jut & Juul Lifestyle for Kids

Ze komen er eindelijk aan de mooie dekens en hydrofiel doeken van mousseline katoen.

Bij Clementine Kids draait het allemaal om kleur, patroon en plezier. De swaddles en ldikantdekens hebben prachtige patronen! De muslin swaddles en dekens zijn gemaakt van natuurlijke katoenen mousseline.

Clementine Kids is kleurrijk, mooi en vrolijk! 

De moeder van Haley was erg creatief en altijd wel iets aan het doen.  Ze was aan het quilten, schilderen of Halloween-kostuums aan het naaien. Ze stimuleerde Haley ook  altijd om creatief bezig te zijn. Haley kent de tijd dat ze weinig geld hadden. Het waren soms zware tijden voor haar familie, maar haar moeder was vindingrijk en ze had altijd een leuk project voor Haley en haar vier jongere broers en zussen.

Toen Haley zwanger raakte van haar dochter Penny, wist ze dat ze de familietraditie wilde voortzetten.  Haley wilde dat Penny ook zou leren  om iets uit niets te maken. Ook wilde Haley heel graag voor andere moeders speelse patronen maken die hun kinderen enthousiast zouden maken. Zo ontstond Clementine Kids.  Het bracht Haley  voor- en tegenspoed. Een jonge moeder en eigenaar van een bedrijf, maar het heeft haar ertoe aangezet creatiever en vindingrijker te zijn!

Ook zo'n geweldige swaddle of deken van Clementine Kids online aanschaffen?

Jut & Juul Lifestyle for Kids heeft verschillende swaddles en dekens van Clementine Kids in voorraad waardoor wij supersnel kunnen leveren. Bestel je op maandag t/m vrijdag voor 13.00 uur, dan wordt je bestelling nog dezelfde dag nog verstuurd, zodat je deze als het goed is de volgende werkdag al in huis hebt!

Bestel je vrijdag na 13.00 uur of in het weekend dan wordt je bestelling direct maandag verstuurd.

Natuurlijk hebben wij de collectie van Clementine Kids ook in voorraad in onze winkel aan de Nieuwe Rijn 58 in Leiden! Kom eens gezellig langs!