CindysignCinnie XXL 158 cm wol Rosie roze

Cindysign Cinnie XXL 158 cm wol Rosie  roze
Nieuw
Op voorraad € 136,00
incl. btw en gratis verzending
Op mijn geboortelijst
Betaal veilig met: Betaal veilig bij Jut & Juul
Gratis verzending binnen Nederland > € 30,-
14 dagen retourrecht

Heb je een vraag over dit product?Gebruik de chatfunctie rechts onderin of kom langs in onze winkel in Leiden voor meer informatie en vakkundig advies. Wij staan voor je klaar!

Model: roze
Merk: Cindysign

Productomschrijving

Levertijd 3 weken

Alle Cinnie's XXL worden speciaal voor jou gemaakt en kunnen daarom niet geretourneerd worden.

Aangezien de Cinnies via een ander adres worden verstuurd kunnen er geen andere items aan deze bestelling worden toegevoegd.

Kennen jullie de Cinnie al, de knuffels van Cindysign? Cinnies zijn hele gave knuffel konijnen. Ze worden handgemaakt van wol of jersey en hebben een tricot achterkant. 

Dit is echt zo gaaf! Een XXL Cinnie! Heerlijk om op te liggen, mee te knuffelen en een fantastisch leuk vloerkleed in de vorm van het konijn Cinnie van Cindysign

Voorkant cooked wool. Achterkant standaard in zwart 100% cotton jersey of op aanvraag in donkergrijs/antraciet 100% cotton jersey.

Om Cinnies mooi te houden af en toe voorzichtig opschudden en ’masseren’ doe dit alleen bij een droge Cinnie.
Een product wordt nooit mooier van vlekken, beter is ze daarom te voorkomen ; )​

Product kan machinaal gewassen worden, maar alleen in een wasmachine die groot genoeg is en bovendien in ruim water, zoals bij kussens en donzen dekbedden gebruikelijk is.
Maximaal 30 graden op een speciaal daarvoor bestemd wolwasprogramma. Bij voorkeur in een grote tobbe met ruim lauw water. Cinnie nooit in de droogtrommel laten drogen. Niet heet strijken, d.w.z. tot maximaal 110°C en bij voorkeur zonder stoom.

NOOIT wrijven over de stof, kan kale plekken veroorzaken en stof kan gaan ’pillen’.

Wollen producten met de hand wassen: Gebruik nooit warm water, maar altijd koud of lauw water. Als het artikel extreem vies is kun je lauwwarm water gebruiken. Was je wollen producten altijd met wasmiddel dat special voor wolwas bestemd is. Ook kun je het wasmiddel beter zachtjes in het product ‘knijpen’ nooit wrijven. Anders maak je de stof juist kapot. Spoel je wollen product uit met koud water, net zo lang tot al het wasmiddel eruit is. Let op je mag wollen producten nooit langer dan vijf minuten laten weken.

Wollen producten laten drogen: Absoluut niet uitwringen! Hierdoor gaat de hele vorm uit je product. Om die zelfde reden mag je natte wollen producten ook niet in een bepaalde ‘stand’ leggen. Leg het product op een schone handdoek, of ander schoon oppervlak, plat te drogen. Doe dit niet in direct zonlicht, want ook hier kan wol slecht tegen. Als het goed is, is je wollen product na afloop weer helemaal schoon! 

Afmeting: ca 158 cm