Producten van CINK kinderservies

Filters instellen

Filter op categorie

Filter op prijs

CINK kinderservies

 

Het bamboe kinderservies van CINK bij Jut & Juul Lifestyle for Kids

CINK is een prachtig merk met bamboe kinderservies uit Zweden! CINK is ontwikkeld door Elena Holmberg met het idee om stijlvolle en milieuvriendelijk servies voor baby’s, peuters en kinderen te ontwerpen en dat is gelukt!  In 4 prachtige gender neutrale kleuren! Wij zijn dan ook heel blij met dit prachtige Zweedse merk! 

CINK ontwerpt prachtig kinderservies van bamboe! Hedendaags design in prachtig uni kleuren  en gemaakt van bamboe dus duurzaam. Daar houden wij van!

De CINK eetsets zijn er nu in 2 uitvoeringen. De babygiftset en de toddler giftset 

Het bamboo kinderservies van CINK is volledig biologisch afbreekbaar

De producten van CINK  zijn gemaakt van biologische bamboe, gerecycled uit het afval dat is ontstaan in de productie van bamboe-chopsticks. Gemengd met GMO-vrij maïszetmeel en een 100% food-grade melamine bindmiddel, biedt CINK een bijzonder duurzaam en slijtvast servies.

De producten van CINK zijn alleen gekleurd met waterhoudende, voedselveilige kleurpigmenten. Ook de verf is volledig plantaardig. Dankzij deze materialen zijn de producten van CINK volledig biologisch afbreekbaar.

Prachtig bamboo kinderservies kopen?

Bij Jut & Juul Lifestyle for Kids kun je prachtige eetsets van CINK in mooie giftbox, de kommen, drinkbekers en lepels online kopen. De Baby giftset en nu ook de toddler giftset. Wij hebben alles in voorraad (tenzij anders vermeld)

Bestel je op maandag t/m vrijdag voor 13.00 uur, dan wordt je bestelling nog dezelfde dag nog verstuurd, zodat je deze als het goed is de volgende werkdag al in huis hebt!

Bestel je vrijdag na 13.00 uur of in het weekend dan wordt je bestelling direct maandag verstuurd.

Natuurlijk hebben wij de collectie van CINK ook in onze winkel in leiden! Kom gerust even langs om dit moois in het echt te bekijken!