Prijs
Min: €0
Max: €15
Merken
€14,95
€14,95
€14,95
€14,95
€14,95
€1,25
€1,25
€1,25
€1,25
€1,25
€1,25
€1,25
€1,25
€1,25
€1,25

Snap-on polsbandje met een slim track-and-trace systeem: TRACKY

 

Personlost polsbandjes bij Jut & Juul Lifestyle for Kids

Voortaan geen gedoe meer met geschreven telefoonnummers op handen die door water en zonnebrandcrème vervagen, maar een slimme armband met daarin alle benodigde informatie.

De Personlost snap-on polsbandjes zijn eenvoudig in gebruik. Bescherm uw kind met de persoonlijke polsbandjes. De Personlost snap-on polsbandjes zijn watervast, verkleuren niet en zijn herbruikbaar. Verlaat nooit het huis zonder het person-lost polsbandje, want veiligheid voor alles natuurlijk op het strand, pretpark, dierentuin kleuterschool etc.

Ga je met je kindje naar het strand, pretpark, winkelen, naar de dierentuin, op vakantie of een andere gelegenheid waar het druk is dan is er altijd een kans dat je je kindje uit het oog verliest.

Personlost heeft nu een handige oplossing om je te helpen je kindje snel terug te vinden in de vorm van een soort SOS-bandje met een slim track-and-trace systeem: TRACKY.

Door gebruik te maken van de QR / NFC gecodeerde polsband kan degene die je kindje  heeft gevonden zo snel mogelijk contact met je opnemen.

 

Hoe werkt het Personlost snap-on polsbandje

Registreer het polsbandje op personlost.com

Als je kindje terecht is, scant de vinder de code op het polsband

Je ontvangt dan direct een melding via sms, e-mail, WhatsApp en / of een telefoontje

De GPS-locatie van de gevonden persoon kan worden gedeeld

 

Personlost snap-on polsbandje online kopen bij Jut & Juul Lifestyle for Kids

Jut & Juul Lifestyle for Kids heeft de Personlost polsbandjes op voorraad (tenzij anders vermeld). Hierdoor is het mogelijk om supersnel te leveren! Bestel je op maandag t/m vrijdag voor 13.00 uur, dan wordt je bestelling nog dezelfde dag nog verstuurd! Bestellingen geplaatst op vrijdag na 13.00 u en in het weekend worden direct maandag verstuurd.

Natuurlijk hebben wij de Personlost polsbandjes ook in voorraad in onze winkel aan de Nieuwe Rijn 58 in Leiden! Je bent van harte welkom!