Geen producten gevonden
Probeer een andere categorie of neem een kijkje naar onze bestsellers.
Bekijk onze bestsellers

Neogrun vingerverf en boetseerklei zijn de eerste ecologisch gecertificeerde veganistische producten in hun categorie.

Neogrun vingerverf en boetseerklei bij Jut & Juul Lifestyle for Kids

Neogrun is opgericht door Enrico en Alexander. Met hun passie voor de natuur, creativiteit en onderzoek willen zij kinderen inspireren om op hun eigen manier de wereld te ontdekken en te leren hoe ze het milieu kunnen beschermen voor hun eigen toekomst.

Neogrun staat voor:

  • Verantwoordelijkheid & Veilig voor kinderen - Met respect voor het milieu
  • Gecertificeerde natuurlijke producten - Kwaliteit moet worden bewaakt
  • Nee tegen dierenmishandeling - Geen grondstoffen die op dieren zijn getest

Alexander werd van kind af aan al gedreven door de wens om van deze wereld een betere plek te maken voor zowel de mens als onze kwetsbare natuur. In bijna tien jaar van zijn  onderzoek carrière heeft Alexander  aan verschillende projecten gewerkt met betrekking tot het herstel van de met olie verontreinigde omgevingen, de menselijke gezondheid en de fysiologie van planten.

Dit alles heeft Alexander veel en gevarieerde kennis opgeleverd, die hij nu  graag bij Neogrun inzet.

Alexander ziet het als zijn persoonlijke taak om de waarden van duurzaamheid uit te dragen en het bewustzijn van de kritische voor de omgevingsfactoren te vergroten. Alexander zou graag willen dat Neogrun op een dag een synoniem wordt voor het neo-groene concept van een slimme, duurzame levensstijl.

Enrico heeft altijd al een passie gehad om nieuwe dingen te ontdekken, het bekende te optimaliseren en deze actief te implementeren in ons dagelijks leven. Natuurlijk allemaal met respect voor de natuur en de mensheid. De afgelopen jaren is Enrico  professioneel bezig geweest met het vervaardigen van speelgoed en andere kinderproducten. Daar realiseerde hij zich hoe groot de bezorgdheid was over de veiligheid van de componenten, vooral voor speelgoed, dat in contact komt met de huid en de mond. Ook was er vaak geen transparantie in de verklaring van de ingrediënten voor dergelijke producten.

Gezonde en duurzame toekomst van onze planeet

Neogrun zorgt ervoor dat ons natuurlijke speelgoed veilig is voor kinderen en het milieu tijdens productie, gebruik en verwijdering. Dit is de sleutel tot een verantwoorde levensstijl voor een gezonde en duurzame toekomst van onze planeet.

Het is voor Neogrun cruciaal om op te treden tegen de toenemende klimaatverandering en de vervuiling van ons milieu. Dit alles heeft Enrico en Alexander op het idee gebracht om iets anders te doen, iets nieuws, meer open en transparant. Het idee ontstond om producten te ontwikkelen uit duurzame natuurlijke hulpbronnen. Producten die onze kinderen veilige vreugde garanderen en toch het milieu niet vernietigen voor hen en toekomstige generaties. En die producten zijn er natuurlijk ook gekomen, de Neogrun vingerverf en boetseerklei. de eerste ecologisch gecertificeerde veganistische producten in hun categorie.

Ecologisch gecertificeerde veganistische producten

Neogrun vingerverf en boetseerklei zijn de eerste ecologisch gecertificeerde veganistische producten in hun categorie. Volledig gemaakt van natuurlijke hernieuwbare grondstoffen en uitsluitend veilige minerale en plantaardige pigmenten. Daar houden wij van Jut & Juul Lifestyle for Kids zo van. Kortom Neogrun is weer helemaal ‘Jut & Juul Proof’