Producten van Bo and the Baboon

Filters instellen

Filter op prijs

Er zijn helaas geen producten gevonden

 

Babytrapeze van Bo and the Baboon koop je bij Jut & Juul Lifestyle for Kids

Een houten babygym voor in de box (ook wel babytrapeze genoemd). Al vanaf dag één in iedere box te hangen en gegarandeerd een succes zolang jouw baby in de box ligt, zit of kruipt.

Misschien ken je ze van vroeger, want wellicht heeft er ook één boven jouw hoofd in de box gehangen. Alleen had die van vroeger echt een retro look met van die felle kleuren. Ook heel leuk natuurlijk!

 

Ontwerpster Monique

Monique is ontwerper én de moeder van Bo: “Ik vind dat speelgoed niet ons interieur en levensstijl moeten veranderen, maar daar gewoon onderdeel van uit moet maken. Hout is een natuurlijk materiaal wat ervoor zorgt dat speelgoed naast leuk ook mooi, veilig en verantwoord is!”

Zoontje Bo en haar eigen, oude speelgoed zijn de bronnen van inspiratie geweest voor Monique. “Mijn moeder had de babytrapeze die vroeger boven mijn hoofd in de box hing van zolder gehaald en Bo was er he-le-maal wild van! Net een kleine aap die aan een liaan slingert. Ik ben die trapeze gaan bestuderen en heb ‘m flink gerestyled. En zo is het eerste exemplaar ontstaan,  aldus Monique. Ze maakt de trapezes zelf en zo is ieder item uniek.

De producten van Bo and the baboon worden uitvoerig getest en zijn goedgekeurd op veiligheid en fun. Een leuke  bijkomstigheid is dat deze babytrapezes nergens anders meer te koop zijn!

We wensen jouw ‘baboon’ heel veel speelplezier met deze super gave babytrapeze!

 

Een babytrapeze van Bo and the Baboon aanschaffen?

Jut & Juul Lifestyle for Kids heeft alles op voorraad (tenzij anders vermeld). Hierdoor is het mogelijk om supersnel te leveren! Bestel je op maandag t/m vrijdag voor 13.00 uur, dan wordt je bestelling nog dezelfde dag nog verstuurd, zodat je deze als het goed is de volgende werkdag al in huis hebt!

Bestel je vrijdag na 13.00 uur of in het weekend dan wordt je bestelling direct maandag verstuurd.

Natuurlijk kun je alles ook gewoon in het echt komen bekijken in onze winkel aan de Nieuwe Rijn 58 in Leiden! Je bent van harte welkom!