Producten van BigStuffed Ocean Animals

Filters instellen

Filter op categorie

Filter op prijs

BigStuffed Ocean Animals

 

BigStuffed bij Jut & Juul Lifestyle for Kids

BigStuffed is een Frans cult-merk dat is gespecialiseerd in prachtige handgemaakte knuffels 

BigStuffed is in 2013 opgericht door voormalig modeontwerpster Dana Muskat en is ontstaan toen zij een handgemaakte Octopus van 1 meter maakte voor haar pasgeboren nichtje. Niet veel later maakte ze er nog een voor iemand anders en al snel ontving ze zoveel reacties dat ze besloot een eigen label te creëren. Zo ontstond in 2013 dit hoogwaardige merk van innovatieve knuffels 

Bultruggen, pijlstaartroggen, zeekoeien en pinguïns werden aan de collectie toegevoegd. Bigstuffed animals zijn geen standaard knuffels! De toffe creaties van BigStuffed zijn uniek en grillig met hun kenmerkende hangende ogen, ingetogen kleuren en superzachte stoffen. De huidige collectie bestaat uit een verschillende  onderwater wezens.

Het verhaal achter de bijzondere BigStuffed zeedieren is:  Verlaten door hun families bij hun geboorte, omdat ze anders zijn. Deze knuffels zijn nu op zoek naar een nieuw gezin om hen te adopteren en te knuffelen….

BigStuffed knuffels worden met veel liefde met de hand gemaakt in Frankrijk 

BigStuffed knuffels worden met veel liefde met de hand gemaakt in Frankrijk en  zijn geschikt voor alle leeftijden (van pasgeboren tot ………..) De gekozen stoffen zijn meestal natuurlijke katoen en wol, altijd gecombineerd met het zachtste namaakbont ... de kleuren zijn licht en geruststellend, puur met een vleugje van gedurfde nuances. Uiteraard voldoen de BuigStuffed animals aan de EU-veiligheids voorschriften.

TIP: wekelijkse fotosessie met je mini en maxi knuffel

De knuffels zijn lekker groot en zijn ook ideaal om te gebruiken als “meetlint” voor een fotoserie met je pasgeboren baby, tot dat hij/zij 1 jaar oud is. Elke week maak je een foto van je baby naast de knuffel (bij voorkeur telkens op dezelfde achtergrond bijvoorbeeld een (donker gekleurd) dekbedovertrek/plaid of xl-hydrofiel). Uiteindelijk kun je alle foto’s samenvoegen in een overzicht en kun je aan de hand van de knuffel goed zien hoe je kindje gegroeid is.