Producten van BIBS fopspenen

Filters instellen

Filter op categorie

Filter op prijs

BIBS fopspenen

BIBS Colour fopspenen – Pacifiers koop je bij Jut & Juul Lifestyle for Kids.

Wow wat zijn wij blij met dit nieuwe merk fopspenen uit Denemarken! Wisten jullie dat wij het eerste verkooppunt in Nederland waren!

Wij hebben maat 1 in 3 kleuren en maat 2 in 14 kleuren. Maat 1 is van 0-6 maanden en maat 2 vanaf  5/6 maanden. Het ronde model doet je baby het meest denken aan een tepel dus heel geschikt als je borstvoeding geeft.

 

Oldskool spenen uit Denemarken, gemaakt van natuurlijk rubber

BIBS produceert deze spenen al 40 jaar! BIBS fopspenen worden in Denemarken geproduceert!. 

Deze oldskool fopspenen zijn 100% BPA free en de speen zelf is van 100% natuurlijk rubber

Verkrijgbaar in 14 bijzonder mooie (vintage) kleuren!

 

Bibs spenen online kopen bij Jut & Juul Lifestyle for Kids

Jut en Juul Lifestyle for Kids heeft de BIBS Colour spenen maat 2 in 14 echt super hippe kleuren: zwart, donkergrijs, lichtgrijs, roestbruin, donkergroen, ivory, sand, beige, donkerbruin, blush pink, mokka, peach, sage, woodchuck. Maat 1 hebben wij in 6 verschillende kleuren in voorraad (tenzij anders vermeld). 

Hierdoor is het mogelijk om supersnel te leveren! Bestel je op maandag t/m vrijdag voor 13.00 uur, dan wordt je bestelling nog dezelfde dag nog verstuurd, zodat je deze als het goed is de volgende dag al in huis hebt!

Bestel je vrijdag na 13.00 uur of in het weekend dan wordt je bestelling direct maandag verstuurd.

Natuurlijk hebben wij de BIBS spenen ook in onze winkel in leiden! Kom gerust even langs om dit moois in het echt te bekijken!