Producten van Baby's Only

Filters instellen

Filter op categorie

Filter op kledingmaat

Filter op prijs

 

Baby's Only bij Jut & Juul Lifestyle for Kids

Jut & Juul Lifestyle for Kids verkoopt het merk Baby’s Only al vanaf 2009. Gewoon omdat de producten van Baby’s Only functioneel zijn, van een sublieme kwaliteit en in prachtige kleuren. Zelfs na vele malen wassen blijven de producten als nieuw. Baby’s Only stelt hoge eisen aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Dit houdt dus in goede arbeidsomstandigheden, eerlijke prijzen, geen kinderarbeid en een schone werkomgeving.
Deze zaken vindt Jut & Juul Lifestyle for Kids ook heel belangrijk dus krijgt ook Baby's Only het 'Jut & Juul proof' label!

Baby's Only is een 100% Nederlands merkt dat hoge kwaliteit combineert met luxe en design. Baby's Only is een merk van Huisman Tricot, een familiebedrijf dat al ruim 30 jaar een begrip is in de Nederlandse brei-industrie. Van oorsprong werden er vooral modeartikelen zoals pullovers en vesten gebreid. Tien jaar geleden veranderde de breierij van koers. Fashion artikelen maakten plaats voor trendy gebreide babyartikelen: Baby's Only was geboren.

Baby's Only is inmiddels uitgegroeid tot één van de grootste lifestyle merken voor baby's en babykamers. Nog altijd wordt een deel van de collectie in een eigen breifabriek geproduceerd.

 

De babykleding wordt op een verantwoorde wijze geproduceerd, met veel aandacht voor mens en milieu.

Baby’s Only stelt hoge eisen aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Dit houdt dus in goede arbeidsomstandigheden, eerlijke prijzen, geen kinderarbeid en een schone werkomgeving.

 

Baby's Only babykleding wordt gemaakt van 100% organisch katoen

Alle kleding van Baby’s Only kleding is gemaakt van 100% biologisch katoen (ook wel organic cotton, organisch katoen, bio-katoen of eco-katoen genoemd). Het katoen geteeld is zonder kunstmest en niet is bespoten met synthetische bestrijdingsmiddelen. Hierdoor is biologisch katoen niet alleen beter voor het milieu, maar ook voor de huid van je baby. Biologisch katoen is zachter van structuur en vermindert de kans op huidirritatie en eczeem

De newborn kledinglijn gebreid van Baby's Only en de nieuwe kledinglijn Melange (tricot) zijn gemaakt van 100% hoogwaardige organische katoen. De breisel en de tricot  zijn ultrazacht voor tere baby huidjes en passen perfect bij de andere producten van Baby's Only. De babykleding  wordt geproduceerd in een fabriek met een van de hoogst haalbare maatschaplijk verantwoordelijke manier van produceren.

Baby’s Only online kopen bij Jut & Juul Lifestyle for Kids

Jut & Juul Lifestyle for Kids heeft de newborn collectie babykleding, de badcapes, omslagdoeken, wieg- en ledikantdekens van Baby’s Only op voorraad (tenzij anders vermeld). Hierdoor is het mogelijk om supersnel te leveren! Bestel je op maandag t/m vrijdag voor 13.00 uur, dan wordt je bestelling nog dezelfde dag nog verstuurd, zodat je deze als het goed is de volgende dag al in huis hebt!

Bestel je vrijdag na 13.00 uur of  in het weekend dan wordt je bestelling direct maandag verstuurd.