Producten van Atelier des Femmes / Filles

Filters instellen

Filter op categorie

Filter op prijs

Atelier des Femmes /  Filles

 

Atelier de Femmes / Filles

Jut & Juul Lifestyle for Kid heeft nu ook de toffe haarbanden en Scrunchies van Atelier des Femmes / Filles in de collectie! Klassiek en iconisch, Floor Bos ontwerpt dames accessoires geïnspireerd op muses van toen en nu.

Atelier des Femmes is opgericht door de Nederlandse Floor Bos, afgestudeerd aan het Amsterdam Fashion Institute. Tijdens haar studie laat Floor  zich inspireren door mid century en early 90’s stijliconen.  Parijs en New York – steden waar Bos woonde – motiveren haar een label op te richten met statement accessoires: elegant en mondain.

Na Atelier de Femmes wilde Floor heel graag een nieuwe collectie maken voor het jongere publiek. Na het experimenteren met prints en kleuren die speelsheid en vriendschap vertegenwoordigen, weerspiegelt deze herfst-wintercollectie haar jongere zelf. Deze collectie  illustreert de eerste stappen van de Fille op weg om een ​​Femme te worden. Atelier des Filles is voor hippe meiden die hun persoonlijkheid benadrukken door zorgvuldig hun eigen stijl te kiezen. De collectie is een  combinatie tussen een NYC city girl en een Franse Parisienne. De accessoires geven je dat kleine stukje Brigitte Bardot of Jane Birkin wat we allemaal een beetje in ons hebben.

De collectie van Atelier des Femmes wordt in Nederland geproduceerd.

 

Atelier de Femmes online kopen bij Jut & Juul Lifestyle for Kids

Jut & Juul Lifestyle for Kids heeft de collectie van Atelier des Femmes op voorraad (tenzij anders vermeld). Hierdoor is het mogelijk om supersnel te leveren! Bestel je op maandag t/m vrijdag voor 13.00 uur, dan wordt je bestelling nog dezelfde dag verstuurd, zodat je deze als het goed is de volgende dag al in huis hebt! Bestel je vrijdag na 13.00 uur of in het weekend dan wordt je bestelling direct maandag verstuurd.

Natuurlijk hebben wij ook alles van Atelier des Femmes in onze winkel in leiden! Kom gerust even langs om dit moois in het echt te bekijken! Je bent van harte welkom!