Producten van Atelier des Femmes / Filles

Filters instellen

Filter op categorie

Filter op prijs

Atelier des Femmes / Filles

Jut & Juul Lifestyle for Kid heeft nu ook de toffe haarbanden en Scrunchies van Atelier des Femmes / Filles in de collectie!

Klassiek en iconisch, Floor Bos ontwerpt dames accessoires geïnspireerd op muses van toen en nu.

Atelier des Femmes is opgericht door de Nederlandse Floor Bos, afgestudeerd aan het Amsterdam Fashion Institute. Tijdens haar studie laat Floor  zich inspireren door mid century en early 90’s stijliconen.  Parijs en New York – steden waar Bos woonde – motiveren haar een label op te richten met statement accessoires: elegant en mondain.

Na Atelier de Femmes wilde Floor heel graag een nieuwe collectie maken voor het jongere publiek. Na het experimenteren met prints en kleuren die speelsheid en vriendschap vertegenwoordigen, weerspiegelt deze herfst-wintercollectie haar jongere zelf. Deze collectie  illustreert de eerste stappen van de Fille op weg om een ​​Femme te worden. Atelier des Filles is voor hippe meiden die hun persoonlijkheid benadrukken door zorgvuldig hun eigen stijl te kiezen. De collectie is een  combinatie tussen een NYC city girl en een Franse Parisienne. De accessoires geven je dat kleine stukje Brigitte Bardot of Jane Birkin wat we allemaal een beetje in ons hebben.

De collectie wordt in Nederland geproduceerd.