Producten van Atelier des Femmes / Filles

Filters instellen

Filter op categorie

Filter op prijs

Atelier des Femmes /  Filles

 

Atelier de Femmes / Filles bij Jut & Juul Lifestyle for Kids

Jut & Juul Lifestyle for Kid heeft nu ook de toffe haarbanden en Scrunchies van Atelier des Femmes / Filles in de collectie

 

Atelier des Femmes voor de zelfverzekerde vrouw

Atelier des Femmes is het geesteskind van de Nederlandse onderneemster Floor Bos, afgestudeerd aan het Amsterdam Fashion Institute . Tijdens haar studie raakte Bos geïnspireerd door stijliconen uit het midden van de eeuw en begin jaren 90. Na in steden als New York en Parijs te hebben gewoond, vol zelfverzekerde, elegante en moedige vrouwen, ontstond het idee om haar eigen label te creëren op basis van statement-accessoires: elegant en mondain.

 

Atelier des Filles voor de hippe meiden

Na Atelier des Femmes wilde Floor heel graag een nieuwe collectie maken voor het jongere publiek. Na het experimenteren met prints en kleuren die speelsheid en vriendschap vertegenwoordigen, weerspiegelt deze herfst-wintercollectie haar jongere zelf. Deze collectie  illustreert de eerste stappen van Atelier dese Filles op weg om een ​​Femme te worden. Atelier des Filles is voor hippe meiden die hun persoonlijkheid benadrukken door zorgvuldig hun eigen stijl te kiezen. De collectie is een  combinatie tussen een NYC city girl en een Franse Parisienne. De accessoires geven je dat kleine stukje Brigitte Bardot of Jane Birkin wat we allemaal een beetje in ons hebben.

De collectie van Atelier des Femmes / des Filles  wordt in Nederland geproduceerd.

 

Atelier de Femmes / Filles online kopen bij Jut & Juul Lifestyle for Kids

Jut & Juul Lifestyle for Kids heeft de collectie van Atelier des Femmes op voorraad (tenzij anders vermeld). Hierdoor is het mogelijk om supersnel te leveren! Bestel je op maandag t/m vrijdag voor 13.00 uur, dan wordt je bestelling nog dezelfde dag verstuurd. Bestel je vrijdag na 13.00 uur of in het weekend dan wordt je bestelling direct maandag verstuurd.

Natuurlijk hebben wij ook alles van Atelier des Femmes in onze winkel in leiden! Kom gerust even langs om dit moois in het echt te bekijken! Je bent van harte welkom!