Producten van &Me - Andme

Filters instellen

Filter op categorie

Filter op prijs

&Me - Andme

 

&Me (andme) is een nieuw designlabel voor kids bij Jut en Juul Lifestyle for Kids

Het Nederlandse merk &Me is opgericht door twee creatieve zussen – Jacqueline & Monique – die nog veel meer moois ontwerpen voor kinderen en baby’s.  Alle ontwerpen van &Me worden met de hand gemaakt in Nederland

&Me wordt nu gerund door Monique en haar handige echtgenoot Remco.

&Me staat voor een creatieve stimulerende wereld waarin kinderen centraal staan. Waar kinderen leren, groeien en spelen. Een wereld waarin alles mogelijk is en waar niet alles te serieus wordt genomen. Andme gebruikt een duidelijke taal met archetypische vormen. Combinatie van oude en moderne productietechnieken. Met natuurlijke materialen creëren zij eenvoudige, tijdloze vormen.

O.a. de babygym van &Me is echt zo gaaf! Gemaakt van gecoat staal en FSC hout waaraan ringen, ballen en touw hangen om uren lang naar te kijken en mee te spelen. Maar er zijn ook supergave puzzels en blokken!

De prachtige babygym van Andme online bestellen bij Jut & Juul Lifestyle for Kids

Jut & Juul Lifestyle for Kids heeft de babygym van Andme in diverse kleuren op voorraad (tenzij anders vermeld). Hierdoor is het mogelijk om supersnel te leveren! Bestel je op maandag t/m vrijdag voor 13.00 uur, dan wordt je bestelling nog dezelfde dag nog verstuurd, zodat je deze als het goed is de volgende dag al in huis hebt!

Bestel je vrijdag na 13.00 uur of in het weekend dan wordt je bestelling direct maandag verstuurd.